Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ The Freak boeken

DJ The Freak boeken

DJ The Freak boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ The Freak of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ The Freak

The Freak is geboren op 28 oktober 1965 in Amersfoort en verhuisde al op zijn tweede jaar naar Den Haag, waar hij nog steeds woont. Zijn passie om muziek te draaien voor publiek begon in 1980 met een eigen dance programma op het lokale “Radio Stad Den Haag”, waarna hij zijn eerste DJ-gig kreeg in Noordwijk.

Na een aantal maanden

vertrok hij naar Ibiza en Mallorca om daar de gehele zomer van 1988 in diverse clubs te draaien. Na terugkomst hiervan kreeg hij zijn vaste aanstelling als resident DJ in een club in Scheveningen waar hij 9 jaar heeft gedraaid. Het was daar waar hij Randy (Katana) ontmoette en samen besloten ze om hun eerste eigen producties op hun eigen label uit te brengen wat binnen een paar jaar resulteerde in een van de grootste en bekendste Nederlandse independent platenmaatschappijen en platenwinkel genaamd “BPM Dance”.

In 1996 ontmoette hij Mac Zimms

waarmee vele grote en bekende clubtracks werden geproduceerd, waaronder “Horny Horns” en “Get Wicked” die beide wereldwijd de single charts haalden, waaronder ook de Top 20 in Engeland. ”Horny Horns” werd ook uitgeroepen tot de “meest succesvolle clubtrack van 1999 in Nederland…… DJ The Freak’s UK releases “Addictive” ,“The Melody, The Sound” en “The Bells” zijn dit jaar uitgekomen in Engeland, waarvan “The Melody, The Sound” en “The Bells” zelfs de Engelse Single Charts haalden.

Ook is The Freak

verantwoordelijk voor het succesvolle tranceproject Seraque (Warner Music) die door DJ’s als o.a. Paul van Dyk, Armin van Buuren, Judge Jules, Pete Tong regelmatig in de playlists voorkomt. Zijn nieuwe single genaamd “Rising Angel” is nu officieel gereleased op zijn label 2-Play Records (marketed by Spinnin”) en heeft inmiddels het volledige support van o.a. Paul van Dyk, Judge Jules, Armin van Buuren,Dave Pearce, Blank & Jones, Quiksylver, Dave Pearce en Johan Gielen.

Sinds The Freak begon met draaien

20 jaar geleden, ontwikkelde hij zijn eigen stijl met produceren en draaien en heeft hij inmiddels tournee’s gemaakt in o.a. Mallorca, Ibiza, Zuid Afrika, Ierland, Engeland, Noorwegen, Canada, Zwitserland, Duitsland, Spanje en is hij tegenwoordig resident in de leidende Amsterdamse club XL (Xtralarge) en op de beruchte “Crazyland” en “Fusion” feesten. Tevens draait hij regelmatig in de bekende Lexion, The Matrixx en Mysteryland.

Style: Uplifting House – Trance – Hard Trance

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button