Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Steady boeken

DJ Steady boeken

DJ Steady boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Steady of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Steady is 12 jaar actief als eclectic all round dj (RNB, Raggaeton, dancehall, hiphop, latin house, groovy, club, Disco, Classics enz.). Hij is de producer van Statics en Tonatics en treed daarmee op als artiest.

De 27-jarige DJ Steady

werd geboren in Carácas te Venezuela. Zijn ouders zijn van Antilliaanse en Arubaanse afkomst. Op 2-jarige leeftijd verhuisde Steady naar Nederland waar hij tot zijn 13de in Delft woonde en in aanraking kwam met house en hiphop. Op zijn 15de begon hij te draaien in verschillende clubs in en rond Gouda waar hij als student op kamers woonde.

Toen hij op zijn 18de naar Rotterdam verhuisde

nam hij het initiatief om te beginnen met produceren. In 2005 wonnen Steady en Origional Fanatic de Grote Prijs van Zuid Holland(categorie dance) met hun Engelstalige Cross-over band “TONATICS” (waar Steady bekend is als Dtone). Om marketingtechnische redenen besloten Steady en Fanatic de band en producerwerkzaamheden te scheiden. Dit resulteerde in de producerteam “STATICS” (SteAdy en fanaTIC).

Na het release

van het album van TONATICS (onder 3D records) besloten Steady en Fanatic er ook één te maken voor STATICS. In de regio Zuid Holland was STATICS al bekend met hun eerder uitgebrachte singles “5 euro” en “Ga met me mee”, waar de videoclips te zien zijn op de website www.STATICS.nl. De single “Sound van Rotterdam” is de eerste single van het album die landelijk te zien is. Het album is ook te downloaden op de website van STATICS

Residentschap

Hij was resident bij:

– Ministry of dance 6 maanden( Rotterdam)

– Hallo hallo 6 maanden( Rotterdam)

– Havanas 6 maanden (Den Haag)

– Broadway 3 jaar (Rotterdam)

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button