Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Soulmatic boeken

DJ Soulmatic boeken

DJ Soulmatic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Soulmatic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bent u op zoek naar een DJ die de voetjes van de vloer kan krijgen op uw feest? Wilt u een veelzijdige DJ die naast 70’s/ 80’s en 90’s genre ook af en toe die lekkere hits van nu er tussen door mixt? Een DJ die goed communiceert met uw gasten en altijd klaar staat voor verzoekjes?

Zoek dan niet verder!

DJ Soulmatic is een van de meest veelzijdige DJ’s in het circuit. Onder verschillende aliassen bracht hij diverse singles uit die meerdere malen de TOP 100 hebben bereikt in de categorieën Dance, House en Trance. Een uitstekende DJ en een ware entertainer, die zicht ontvouwt heeft als een van de meest geliefde en hardwerkende DJ’s van Nederland. Zoals muziek legende Simon Napier-Bell (de manger van Wham, George Michael The Yardbirds, Boney M) al over hem zei: “ one of the nicest guys in the music scene, and extremely talented” .

Een DJ die op alle grote podia heeft gestaan en ook nu nog actief is in het circuit, maar onder de alias DJ Soulmatic gewoon voor iedereen te boeken is om uw feest de perfecte begeleiding te geven om nooit meer te vergeten!

Geef uw feestje meer glans en ziel, met DJ Soulmatic!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button