Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Porny boeken

DJ Porny boeken

DJ Porny boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Porny of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In 1980 geboren als Marvin Kuijs, is DJ Porny al op jonge leeftijd actief in de muziek. Hij leert zichzelf drummen en piano spelen en begint als 14-jarige zijn eigen liedjes te componeren. Met oude cassetterecorders worden de eerste demo’s gemaakt en mede met die bandjes wordt hij toegelaten op het conservatorium. Na een half jaar blijkt vooral de theoretische kant van composeren en arrangeren niet weggelegd voor Porny en staakt hij zijn studie. Intussen heeft hij zijn eigen studio gebouwd en begint daarin op semi-professionele wijze opnamen te maken van zijn eigen muziek maar werkt hij ook voor andere artiesten. Naarmate DJ Porny meer voor anderen ging produceren, groeide het verlangen om meer controle over zijn werk te krijgen.

Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in zijn eigen platenmaatschappijtje, waarop hij enkele artiesten heeft kunnen tekenen. Om zijn artiesten onder de aandacht van de media te brengen, reisde Porny met zijn plaatjes door de hele Benelux op zoek naar een luisterend oor bij de radio- en televisiestations. Maar Porny was natuurlijk ook continu op zoek naar nieuw talent voor zijn platenlabel. Zo bezocht DJ Porny dance evenementen in België, mede omdat zijn label Free Music gespecialiseerd is in house muziek. Daar kwam hij voor het eerst in aanraking met jumpstyle. “Ik wist niet wat ik zag! Dit moest ik naar Nederland halen en aan een groot publiek laten zien”, aldus DJ Porny.

DJ Porny besloot zelf artiest te worden. Een oude track werd direct geremixed en voorzien van een jumpstyle beat. Vervolgens heeft Porny contact gezocht met de dansschool van Denise van Rijswijk (bekend van de Venga Boys) voor zijn jumpsquad. Twee weken later was de videoclip voor het nummer “Me So Horny” klaar. De rest is geschiedenis. In de zomer van 2007 scoort hij zijn tweede hit met het nummer “Je t’aime Porny”. De clip is inmiddels ruim 3 miljoen keer bekeken op de bekende site YouTube.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button