Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Outblast boeken

DJ Outblast boeken

DJ Outblast boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Outblast of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Outblast

DJ Outblast heeft een bewogen periode achter de rug, buiten zijn welbekende performances op evenementen als Masters of Hardcore, Thunderdome en Hellraiser stond Outblast vorig jaar nog op Qlimax in het Gelredome en was daar begin maart 2005 zijn uitverkochte concert in het Beursgebouw Eindhoven.

Het succes

van deze immens populaire hardcore artiest lijkt niet te stoppen, het toonaangevende dance evenement in de wereld Sensation van ID&T besloot Outblast in de line up op te nemen om Sensation Black dat op 9 juli in de Amsterdam Arena plaatsvind op passende wijze af te sluiten!

Op de DVD van Outblast 2005

vind je alles wat dit monster concert te bieden had: prachtige laser & licht shows, de spectaculaire grand opening van Outblast himself, de support performances van de support acts, het moment waar Outblast samen met de vioolspeelsters Beursgebouw deed ontploffen en de live performance van Outblast waarbij Dj Vince hem ondersteunde met een scratch sessie zoals alleen hij dat kan!

Natuurlijk mogen de massale crowsshots

en beelden van de feestgangers op de dansvloer niet ontbreken en zullen er ook tal van extra footage beelden te vinden zijn op deze DVD.

Bij deze DVD

wordt tevens een sublieme mix CD van Outblast geleverd om Outblast 2005 “Hardcore in Concert” een must have te maken voor de echte hardcoreliefhebber!

Outblast – Never say die!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button