Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Michael Fall boeken

DJ Michael Fall boeken

DJ Michael Fall boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Michael Fall of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Michael Fall: Artist, DJ, Music Producer & Remixer

Michael Fall, gebeten door muziek sinds zijn jeugd, speelde jaren verschillende muziekinstrumenten, volgde jaren muziekschool en is al meer dan 15 jaar DJ en sinds een paar jaar ook gerespecteerd Belgisch Dance Producer & Remixer. De grote doorbraak kwam er nadat hij platen begon te produceren begin 2009. Hij is bekend van o.a. de dance hits The Beach, Drop the Beats, Through Your Soul, Not The Time, Big Brown Eyes, Mine, unforgettable, Turn on your radio, Edge of the world, ghettoblaster, Once again, In the rhythm, Drop it low, La Bonita, & Don’t you want my lovin’.

In november 2011 tekende Michael een nieuw platencontract bij Mostiko cnr Belgium. Dit resulteert in een release van zijn nieuwe plaat Turn on your radio in januari 2012. De plaat werd ook op een digitale compilatie gezet nl. 100% Dance Hits 2012, vol 2 onder het ARMADA label.

Michael Fall trekt al jaren door het ganse land en de wereld om DJ sets te verzorgen in discotheken, party’s en op fuiven. Hij is dan ook wekelijks een graag geziene gast in het Belgische club, festival en party circuit! Zo draaide hij onder andere in discotheken zoals: Riva (ex-The Temple), Club One, Dancing La Luna, Dancing cocktail, Club Royal, Dancing Pallas, Pravda Room (Ex-Sottos) en zo veel meer. In de zomer van 2010 speelde hij de pannen van dak op het Beats of Summer Festival in Blankenberge en de Beverse Feesten.

In 2011 stond hij op diverse festivals en fuiven: Houseclubbing festival, Hoeselt Zomert, Nacht van de Mister (Pravdaroom), Cocoonparty, Zomercarnaval Kortrijk… Ook stond hij ook jarenlang op de Lokerse feesten.

Michael Fall stond aan de DJ decks op de Topradio drive-in Shows & On Tour Events & retro arena. Hij draaide ook in Nederland, Spanje & the UK. In maart 2012 draaide Michael Fall in Egypte in the peanuts bar in Egypte, Ocean view. Op 18 juli 2012 stond Michael Fall op de main stage op het World Sound festival van Flaix FM in Barcelona Spanje.

Het genre gaat van Dance, Elektro, House, Retro, Groove tot R&B.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button