Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Maurice boeken

DJ Maurice boeken

DJ Maurice boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Maurice of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Maurice

DJ Maurice Huismans werkt sinds 1997 bij de Apres Skihut Rotterdam en is vanaf die dag fulltime bezig met alles wat met muziek te maken heeft.

Zijn stijl is:

veel verschillende muzieksoorten door elkaar, die (zeer) snel afwisselen (van House en R&B tot Nederlandstalig en classics).

Après Skiën

is ondertussen een gevestigd begrip in heel Nederland (en daarbuiten!).

Dj Maurice mixt en stelt ook alle

Après Skihut CD’s samen. Tot nu toe heeft dat meer dan 10 gouden platen opgeleverd en zijn deze CD’s nog steeds één van de best verkopende verzamel CD’s van Nederland waarvan er al meer dan 600.000 zijn verkocht!!! DJ Maurice maakt ook veel van de liedjes die op deze cd’s staan, vaak ook onder andere namen. Veel van deze nummers zijn terug te vinden op zijn site.

De platen van Dj Maurice

worden al lange tijd (grijs) gedraaid in het uitgaanscircuit. (zoals: Hands Up, Heb je even voor mij, Après Skiën, Opblaaskrokodil, Give it up, Ready 2 rumble en div. platen van Huub Hangop en Ome Henk.

Ook zit DJ Maurice achter de act

“Summerlove” die met de plaat “Remember” een bescheiden Nederlandse hit hebben gehad en welke plaat momenteel in vele landen in Zuid Europa gereleased wordt.

DJ Maurice draait ook veel in het buitenland

zoals in het gezellige Oostenrijk, Portugal, Zwitserland en zal DJ Maurice ook deze zomer weer (samen met o.a. Mental Theo en Jeroen Post van TMF) regelmatig in Salou te zien zijn.

Ook is DJ Maurice daar wekelijks verantwoordelijk

voor de bekende “Holland Party” in discotheek “Pacha”.

DJ Maurice kwam in december 2003

met een stevige dance versie van “Heb je even voor mij”, de nummer 1 hit van Frans Bauer uit, de versie van Maurice heeft 4 weken in de top 10 van de Megatop 50 gestaan. Ook stond de hit hoog in te de top 40 (#19), de Pepsi Chart (#3) en op nummer 1 in de partyhits top 15.

De opvolger van “Heb je even voor mij”

is eindelijk uit! Deze vette happy dance plaat heet “I Kiss Your Lips” en is een bewerking van de oude happy hardcore versie van ”Tokyo Gettho Pussy”. De supervette Videoclip die bij deze single hoort is vanaf nu o.a. te zien op The Box. Op de nieuwe single staan 9 verschillende versies van “I Kiss Your Lips” en ook de videoclip staat op deze single.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button