Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Matsoe Matsoe boeken

DJ Matsoe Matsoe boeken

DJ Matsoe Matsoe boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Matsoe Matsoe of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Je kunt het niet ontkennen. Níemand kon de afgelopen twee jaar om het gigantische succes van de series ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’ (Eyeworks) heen. De spraakmakende deelnemers met de harde Haagse ‘g’ groeiden in rap tempo uit tot bekende Nederlanders. Joey Spaan (21) is in de serie ‘Oh Oh…’ tijdens de ‘nachtelijke uitspattingen’ begonnen met draaien als deejay. Een groot talent ontpopte zich!

Inmiddels draait Joey als DJ Matsoe Matsoe op hoog internationaal niveau en trad hij op in Nederland, België, Italië en Spanje. Niet voor niks, want Joey weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken.

De draaistijl van DJ Matsoe Matsoe is opzwepende house muziek. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de dj booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer!

In juni 2013 brengt Matsoe Matsoe een nieuwe track uit met Bibi Breijman (Kabouter) genaamd “There’s nothing i won’t do”.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button