Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Marcel Woods boeken

DJ Marcel Woods boeken

DJ Marcel Woods boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Marcel Woods of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

“Musical Madness…”

…een typerende uitspraak die het dagelijkse leven van Marcel Woods tekent. Sinds hij in 2002 serieus aan zijn carrière is gaan werken, is het een groot gekkenhuis op zijn Eindhovens hoofdkwartier. Dat het enorm snel is gegaan met deze nuchtere Brabander blijkt wel uit het feit dat hij het presteerde om in slechts 2 jaar tijd op de hoofdpodia te draaien van toonaangevende feesten. Een lijst die varieert van Sensation Black tot aan Dancevalley, van Trance Energy tot aan Innercity en van Antwerp is Burning tot aan Defqon 1, wat direct aangeeft hoe divers Marcel kan presteren met zijn typische stevige eigen ‘TechTrance’ sound.

Woods eerste grote commercieel succes als producer was eind 2001 toen De Bom door Byte Records werd uitgebracht. Deze bom schoot niet alleen de hitlijsten van Europa binnen, maar is ook uitgebracht in verre landen zoals: USA, China, Korea, Japan, Spanje en Mexico. Marcel is sindsdien uitgegroeid tot een bekende en gerespecteerde producer met het creatieve Vermogen een underground gevoel in zijn platen te creeën. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit de diversiteit aan dj’s wereldwijd die Marcel’s platen draaien en de remix aanvragen die vanuit allerlei muzikale hoeken binnenkomen. Zo heeft Marcel onlangs een remix afgeleverd voor een track van DJ Sammy’s nieuw te verschijnen album en heeft hij eerder de track “Strange Morning” In December van Oliver Klitzing (Reeloop, Kaylab) onder handen genomen. Een van Marcel’s eerdere remixen heeft hem zelfs de #6 positie in de U.S.A en heeft hem zelfs de #6 positie in de U.S.A Bill Board Chart opgeleverd! Zijn eigen releases op het ID&T-label zijn ook iedere keer bestsellers, zo stonden de laatste twee releases op de #1 positie in The Dutch Dance Chart. Hoogtepunt was de baanbrekende plaat “Time’s Running Out”, deze plaat stond op de playlist bij een groot aantal uiteenlopende DJ’s. Of het nu Tiesto was, Marco V, Paul van Dijk, Anne Savage of DJ Luna, iedereen draaide deze pompende track met de catchy melodie!

Mede door Woods’ prestaties op de verschillende grote festivals en zijn livesets die over het internet worden verspreid, heeft zijn bekendheid zich in een snel tempo verspreid. Samen met Erick Morillo is Marcel 1 van de grootste stijgers in de lijst van de Dutch DJ Awards, hij staat in deze lijst op 28 en in de toonaangevende DJMag top 250 kwam hij vanuit het niets op nummer 167 binnen. Dit is een top prestatie als je bedenkt dat Marcel zelf altijd de luwte opzoekt onder zijn mom van: “I’m in it for the love of the music, not for the love of the spotlight”

Als je bedenkt dat Marcel naast dit alles ook nog het succesvolle Rytmic Records runt en op de achtergrond allerlei zaken stuurt en regelt voor zijn artiesten (Walt & Feliz / Showtek / DJ Duro, red.) kunnen we wel stellen dat de toekomst hem toelacht. Niet in de laatste plaats omdat hij de dingen kan doen die hij zelf nog steeds als een uit de hand gelopen hobby ziet.

“The sky is the limit” in een wereld die hij zelf omschrijft als Musical Madness!!!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button