Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Lex Van Coeverden boeken

DJ Lex Van Coeverden boeken

DJ Lex Van Coeverden boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Lex Van Coeverden of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lex van Coeverden geboren in Den Haag begon al op zijn 12e als DJ muziek te draaien bij de “Schoolradio” daarop volgde op zijn 14e een drive inn show waarbij hij met nog zes vrienden wekelijks op veel lokaties draaide in Den Haag en omgeving.Populaire stijlen waren toen voornamelijk Amerikaanse import maxi singles in de meest uiteenlopende stijlen waaronder vooral veel Disco, Funk en Italo.
In de jaren daarna had hij wekelijks een mix programma in het weekend bij Radio Stad Den Haag en nam hij deel aan DJ wedstrijden waar hij twee keer in de finale heeft gestaan bij Avro’s Drie Maal Doordraai.
Recentelijk heeft Lex ook zijn eigen radiostation opgezet dat wereldwijd 24 uur per dag te beluisteren is via www.radiocity.nl en op 891Khz AM in een gedeelte van het land.
Lex is verder natuurlijk mede verantwoordelijk voor het grote succes van Atlantic Ocean – Waterfall.

Lex van Coeverden is beschikbaar voor een vette 80’s & 90’s set, maar ook voor een House-set draait Lex zijn hand niet om.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button