Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Jean boeken

DJ Jean boeken

DJ Jean boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Jean of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Jean heeft onuitwisbare sporen achtergelaten in de nationale en internationale clubscene. Hij is bekend om zijn turntable skills en rebelse levensstijl, maar vooral als toegewijd artiest. Jean heeft vele awards gewonnen, waaronder verschillende awards voor Beste DJ. Daar bovenop ontving hij de prestigieuze SLAM FM Ouvre Award. Niet voor niets is hij de meest geboekte DJ ooit in Nederland!

DJ Jean boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van DJ Jean zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is DJ Jean

DJ Jean won de Nederlandse mix- en scratch-kampioenschappen in 1989 en begint housemuziek te draaien op diverse parties en in clubs. Sindsdien scoorde hij internationale successen en treedt hij al drie decennia over de hele wereld op.

Jaren ’90

Berlijn, Tel Aviv, Ibiza, Parijs, Oslo; DJ Jean reist de hele wereld over om zijn draaikunsten te vertonen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de samenstelling en productie van diverse iT-albums. Wekelijks draait hij clubhouse in de iT. Als DJ Jean gaat samenwerken met collega-producer Peran scoort het duo meteen een hele rij clubhits. Ook maken ze diverse remixen, onder andere voor Sylvester, PM Project, Full Intension, Lil’ Louis en Airscape.

DJ Jean wint de prestigieuze Dance Update Award en wordt uitgeroepen tot beste club-DJ van Nederland.

De singles I’ll Be Right There en Let Yourself Go doen het in heel Europa aardig. In 1999 gaat de Dance Update Award wederom naar DJ Jean. Het hele jaar door draait DJ Jean op vrijdagavond in de hoofdstedelijke iT. Onder de noemer MadHouse gaan bezoekers uit hun bol op groovy house en clubtrance. Het is de meest populaire clubavond in Nederland. DJ Jean bereikt een nummer 1 hitnotering met zijn single The Launch.

Het nieuwe millennium

De single Lift Me Up is een co-productie met de Klubbheads. De plaat bevat ondermeer een remix van Barthezz. DJ Jean Madhouse Version 2002 heet de nieuwe mix-cd van de DJ. Hij draait wekelijks voor Radio 538 op vrijdagavond. De vele buitenlandse optredens brengen hem onder meer naar Johannesburg, Kuala Lumpur en Australië. In  2003 verschijnt de single Supersounds. Als stunt vindt de presentatie plaats bij benzinestation Den Ruygenhoek.

DJ Jean draait op feesten in Nederland, Ibiza, Tenerife, Mallorca, Kreta, Curaçao en Polen. In de zomer is de DJ Jean ook op Dance Valley te zien. Op plaat verschijnen onder meer het elfde deel in de serie Madhouse en de single Every Single Day.

DJ Jean – The Launch

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button