Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Hardwell boeken

DJ Hardwell boeken

DJ Hardwell boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Hardwell of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Robbert van de Corput, beter bekend als DJ Hardwell, wist zijn naam al op zeer jonge leeftijd op de kaart te zetten. Een kleine greep uit zijn carrière: de succesvolle Bubbling Beats en Eclectic Beatz albums en feesten, knallende releases samen met ‘homeboy’ DJ Chuckie en upcoming talent Rehab.

DJ Hardwell boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van DJ Hardwell zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is DJ Hardwell

DJ / producer Hardwell ontdekte zijn liefde voor muziek al op 8-jarige leeftijd. Niet veel later begon hij met het mixen en produceren van tracks. Vanaf het moment dat Hardwell de combinatie van digitale muziek en keyboards ontdekte waren er geen grenzen meer! Hij was een van de eersten die commerciële clubhits omtoverde in bubbling beats remixen. Dit leidde dan ook tot zijn grote ontdekking door de Klubbheads, die hem via Radio 538 opspoorden. Hardwell startte hierna als drijvende kracht achter de Bubbling Beats albums en feesten. In 2005 werd het succes van dit concept bekroond met de Dutch Urban Award.

Eclectic Beatz

Na 5 succesvolle edities van de Bubbling Beats albums wilde Hardwell verder op zoek naar zijn grenzen, nieuwe genres en sounds! In 2006 werd de eerste editie van Eclectic Beatz uitgebracht: een combinatie van ‘sexy house en dirty electro’ met de beste latin en electro floorfillers. De Eclectic Beatz serie is inmiddels alweer toe aan nummer 5 en was goed voor maar liefst 3 top 10 noteringen in de Verzamelalbum Charts. Door het grote succes wist ook dit album concept zich uit te breiden met gelijknamige feesten.

Ook op DJ vlak heeft Hardwell niet stilgezeten. Hij draaide onder andere op Toolroom Nights, Nope Is Dope, Sexy Motherfuckers en Superfreak. Hardwell betrad de DJ booth van zo’n beetje elke club die ons land rijk is en wist ook buiten de Nederlandse grenzen door te breken.

Remixen en samenwerkingen

In samenwerking met Rehab was hij verantwoordelijk voor de remix van ‘Toys Are Nuts’ (Gregor Salto & Chuckie). Deze track groeide uit tot een mega clubhit. Daarnaast behaalde de Hardwell track ‘Guess What’, een productie in samenwerking met Chuckie, meerdere compilatie albums. Waaronder het Sneakerz album en de Steve Angello Sizeism mix-CD. Pete Tong pikte de track op en zodoende maakten ook de Engelse dance liefhebbers kennis met Hardwell via Tong’s Essential Mix op BBC Radio.

Met support van grote (inter) nationale DJ namen als Erick Morillo, Axwell, David Guetta, Steve Angello, Laidback Luke, Benny Rodrigues en Fedde le Grand, loopt het succes van deze track lekker door. Alsof dit alles nog niet voldoende is knalde Hardwell ook de Top 40 binnen met de remake van eighties classic ‘Never Knew Love’ die hij in samenwerking met Greatski (voormalig Klubbheads) produceerde.

Voor jong talent Hardwell lijkt er geen enkele grens te bestaan. Als onderdeel van de nieuwe generatie DJ’s zal hij de komende jaren garant staan voor meer en meer successen als DJ én producer!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button