Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Greatski boeken

DJ Greatski boeken

DJ Greatski boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Greatski of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tot 2005 was DJ Greatski een van de leden van het legendarische productie en DJ team Klubbheads. Onder deze naam scoorden DJ Greatski samen met zijn creatieve partners BoozyWoozy en IttiBitty, talloze dance hits, waaronder Klubbhopping, Discohopping, Turn Up The Bass en Kickin’ Hard. Vanaf het moment dat de eerste Klubbheads releases uitgroeiden tot Europese chart hits, werd het drietal een van de meest gevraagde remix teams van de jaren ’90. Klubbheads maakten remixes voor grote acts zoals 2 Unlimited, Sash!, Vengaboys, DJ Jean, Salt ‘N Pepa, Scooter en vele anderen. In 1998 stonden zij zelfs in de wereldwijde Top 10 van remixers.

Greatski, BoozyWoozy en Ittybitty reisden tijdens de hoogtij dagen de hele wereld over, gesteund door de bijna eindeloze output van hits. Australië, Las Vegas, LA, zo’n beetje elk territorium in Europa en zelfs Rusland en een aantal voormalig Oostblok landen kwamen voor op het drukke draai schema van het drietal. Na een samenwerking van meer dan 10 jaar, besloten de Klubbheads leden in 1995 om hun eigen weg te gaan en Greatski ging solo verder als DJ en producer.

DJ Greatski is zonder twijfel een van de meest veelzijdige en ervaren DJ’s in de scene. Zijn stijl varieert van uplifting club platen tot commerciële floorfillers. Greatski pikt nog altijd feilloos op wat zijn publiek wil horen en geeft elk feest nét dat beetje extra!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button