Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Glenn B & The Horny Crew boeken

DJ Glenn B & The Horny Crew boeken

DJ Glenn B & The Horny Crew boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Glenn B & The Horny Crew of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Glenn B & The Horny Crew

DJ Glenn B (The Master of Bubbling) heeft in de afgelopen jaren bewezen dat hij een DJ is van groot caliber ! Zo is Glenn niet alleen dj maar ook producer en bestiert hij een eigen bedrijf genaamd B-Bass Music, wat een grote speler is in de muziekproductie-wereld!

DJ Glenn B is verantwoordelijk voor populaire CD’s zoals:
– The Masterz of Bubbling (Sony Music)
– Bubbling Party (Berk Music)
– Een nacht in Salou (Berk Music)
– Bubblin’ Bass (EDM)
– Yorin Aprés Ski Café (EMI Music)

Maar DJ Glenn B heeft ook diverse remixes gemaakt

voor grote artiesten ! enkele voorbeelden zijn: Rune, Tiësto, G-Spott, Mental Theo, DJ Galaga, Armani & Ghost, Cooldown Café, T-Spoon, Saxo, Trafassi, Khemistry, Danzel en ga zo maar door.

Naast de produktie

van Glenn’s eigen singles (Throw ya hands en Let it shake) produceert Glenn ook voor diverse andere projecten zoals: The Horny Crew, Bass Solution DJ Team, Dirty Fingers, T-Spoon, DJ Battle en The Funjockz.

DJ Glenn B is ook al meerdere keren

in de media verschenen, zo heeft u DJ Glenn B oa. Kunnen zien op TMF bij programma’s als: The DJ’s, Bounzz en Mental Theo on the Road!

Vanaf nu is DJ Glenn B (& The Horny Crew) ook te boeken

als (tape) Act, Live op uw Podium. De show is 30 minuten lang en wordt opgevoerd door: DJ Glenn B, Drummer/Rapper MC Brainwave, 2 Dansers (danseressen) en een speciale gast (rapper of zangeres).

Tijdens de show zal DJ Glenn B en z’n Crew het publiek vermaken door populaire hits en eigen tracks Live te vertolken op het podium. De Muziekstijl tijdens de show is: Commercieel !!!: Bubbling, Reggaeton, Urban. Er worden vooral eigen tracks van DJ Glenn B (the master of bubbling) en The Horny Crew gedraaid echter worden er ook een aantal commerciele en bekende Bubbling tracks gedraaid ! De show straalt energie en een hoog feestgehalte uit !!! Een zeer interactieve show met het publiek … Zowel voor echte ‘Urban’ Party’s als commerciële feesttenten, discotheken, café’s en festivals!

De half uur durende show

zal er als volgt uit zien: Een opstelling op het podium van een (fraaie) DJ Set en een (B) Geluidset, DJ Glenn B staat achter de draaitafels (achter de DJ Set), MC Brainwave (één van de rappers van the horny crew) zal het publiek vermaken met ‘Live Drum Act’s en z’n opzwepende stem geluid, hij zal de ‘hits’ live mee rappen en zingen en het publiek opzwepen doormiddel van exclusieve DJ Glenn B Gadgets/Goodies zoals: T-Shirts, CD’s en andere gekkigheid. 2 dansers of danseressen en een gast performance van een rapper, zanger of breakdancer (afhankelijk van de lokatie en podiumgrootte).

DJ Glenn B komt 25 februari uit

met z’n nieuwe verzamel album: Bubblin’ Bass Volume 2 en ook zal begin maart Glenn’s nieuwe single in de winkels liggen en zal de videoclip hiervan gaan draaien op oa. The Box! Tril je Bil is de eerste single van Glenn’s nieuwe album

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button