Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Gerard Ekdom boeken

DJ Gerard Ekdom boeken

DJ Gerard Ekdom boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Gerard Ekdom of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gerard Ekdom is geboren in De Bilt op 26 maart 1978, hij is radio-DJ bij 3FM. Gerard weet al vroeg wat hij wil worden: diskjockey. Al op zijn 14e wordt hij regelmatig gevraagd als drive-in jock. Als radio-DJ begint hij bij de lokale zender Radio De Bilt. Ook werkt hij korte tijd bij Stadsomroep Utrecht en NEW Dance Radio. De plek bij Stadsomroep Utrecht heeft Ekdom grotendeels te danken aan DJ Fred Siebelink. Hij zag wel wat in Gerard en Fred leidde hem rond bij de Stadsomroep.

In 1998 begint Gerard Ekdom zijn carrière bij 3FM in de nachtopleiding bij de AVRO. Daarnaast is Gerard nog te horen bij Magic FM en Hot Radio. In september verhuist Gerard van de nacht naar de zondagochtend en presenteert hij het programma EKDOM!. Zijn echte doorbraak komt zeven maanden later, als hij twee weken mag invallen bij het programma Arbeidsvitaminen. Dat bevalt zowel Gerard als de AVRO goed en daarna gaat het snel. Gerard krijgt eerst een dagelijks nachtprogramma, maar op 17 september 2001 vervangt hij definitief Wim Rigter als vaste presentator van de Arbeidsvitaminen. Gerard is iedere werkdag te horen tussen 9.00 uur en 12.00 uur en het is het best beluisterde programma van de zender.

Naast het programma Arbeidsvitaminen presenteert Gerard Ekdom ook het muzikale freakprogramma Ekdom in De Nacht iedere zaterdag tussen 03:30 en 06:00. Gerard kan in dit programma de plaaten draaien die daar overdag niet geschikt voor zijn.

Sinds september 2006 presenteert Gerard samen met Michiel Veenstra iedere vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur het programma Ekstra weekend. Een programma om je weekend goed mee te beginnen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button