Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Galaga boeken

DJ Galaga boeken

DJ Galaga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Galaga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Galaga (Marco Leeuwis) is één van Nederlands bekendste allround DJ’s. Al ruim 20 jaar brengt hij elk feest naar een groot hoogtepunt met zijn opzwepende stijl van mixen en draaien.

Zoals vele DJ’s begon Marco op jonge leeftijd als vaste DJ in een club waar swing beat, hiphop, bubbling en salsa de gangbare muziek was. Juist deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Galaga. Hier werd in de jaren ’90 de opkomende house en dance aan toegevoegd.

Al gauw ontwikkelde hij zich tot een echte succesvolle allround DJ. Hij werd één van de toonaangevende Apres-Ski DJ’s van Nederland en heeft in zo ongeveer elke gezellige discotheek of kroeg van Nederland gedraaid. Ook in het buitenland werd de vraag naar een feestkanon steeds groter: Gerlos, El Arenal en Düsseldorf moesten er ook aan geloven. Ook was DJ Galaga te bewonderen op evenementen als het Go Apres-Ski Festival in de Brabanthallen en de Statenhal, waar hij duizenden mensen in extase bracht tijdens zijn draaibeurt.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: het draaien van muziek was niet genoeg. Hij ging zelf de muziek maken. Het begon bescheiden, met het aan elkaar mixen van de CD Go Apres-Ski en de CD van Heidi’s Skihut. In het jaar 2000 begon het DJ Galaga project. De eerste single, ‘What do you say to the DJ’ was meteen een klapper. Van Oostenrijk tot Thailand, van Nederland tot Brazilië: als het ergens gezellig was werd dat nummer steevast gedraaid.

De tweede single was ‘Jump & Let’s Party’ en ook de daarop volgende singles ‘The Game’ en ‘It’s on you’ worden zeer veel gedraaid in het clubcircuit.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button