Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Galaga boeken

DJ Galaga boeken

DJ Galaga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Galaga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marco Leeuwis: DJ in hart en nieren. Hij voelde altijd al dat dát zijn toekomst zou worden. Avond na avond stond hij als 16-jarige bij zijn voorbeelden de kunst af te kijken, en zich later in diverse discotheken als beginnend DJ naar binnen te wurmen, om zo op de rustige avonden ervaring op te kunnen doen.

Al gauw ontwikkelde hij zich

tot een echte succesvolle all-round DJ. Hij werd één van de toonaangevende Apres-Ski Dj’s van Nederland en heeft in zo ongeveer elke gezellige discotheek of kroeg van Nederland gedraaid. Ook in het buitenland werd de vraag naar een feestkanon steeds groter: Gerlos, El Arenal en Düsseldorf moesten er ook aan geloven. Dit jaar was hij zelfs te bewonderen op evenementen als het “Go Apres-Ski” festival in de Brabanthallen en de Statenhal, waar hij duizenden mensen in extase bracht tijdens zijn draaibeurt.

Maar het bloed kruipt

waar het niet gaan kan: het draaien van muziek was niet genoeg. Hij ging zélf de muziek maken. Het begon bescheiden, met het aan elkaar mixen van de CD Go Apres-Ski en de CD van Heidi’s Skihut. In het jaar 2000 begon het DJ Galaga project. De eerste single, “What do you say to the DJ” was meteen een klapper. Van Oostenrijk tot Thailand, van Nederland tot Brazilië: als het ergens gezellig was werd dat nummer steevast gedraaid. De tweede single was DJ Galaga en Parla & Pardoux: Jump & Let’s Party. En nu is er dan een contract bij één van de grootste platenmaatschappijen van Europa: Zomba. Eerste resultaat: de nieuwe single The Game, die wereldwijd de winkels in gaat.

Bij elke succesvolle single

hoort natuurlijk een flitsende act die alle discotheken en evenementen op de kop gaat zetten. En die act is er inmiddels. Hierbij wordt Marco geflankeerd door Suzy, Dylara en Regina: drie echte professionals op het podium die niet weg te denken zijn uit de show en er voor zorgen dat het voor het publiek een onvergetelijke avond wordt. Alle drie hebben ze een fantastische stem en hebben ze op meerdere house-produkties meegezongen, en dansen ze ook nog eens de sterren van de hemel.

De singles ‘The Game’ en ‘It’s on you’

worden zeer veel gedraaid in het clubcircuit en ook in de hitlijsten scoren ze goed.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button