Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Ferry Maat boeken

DJ Ferry Maat boeken

DJ Ferry Maat boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Ferry Maat of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ferry Maat draait elke middag de lekkerste nummers uit de afgelopen twee decennia bij Radio Veronica. Ook geeft hij dagelijks de showbizznieuwsfeiten die vlak voor, of tijdens de uitzending aan het licht zijn gekomen. Verder draait Ferry Maat een speciale ‘Soulshow Classic’, ‘De Raad Plaat’ en hij houdt hij je op de hoogte van het weer en verkeer in Nederland! Elke zaterdag tussen 18.00 en 20.00 uur presenteert Ferry Maat zijn beroemde ‘Soulshow’.

Ferry Maat begon zijn glansrijke radiocarrière

bij de zeezender Radio Noordzee. Bij dit radiostation startte hij het legendarisch geworden programma de ‘Soulshow’ op. Na het stranden van het Noordzee schip, vervolgde Ferry zijn carrière bij de TROS. Een populair onderdeel van zijn radioprogramma, was de mix van de Bond van Doorstarters waar bekende DJ’s als Michel de Hey en Ferry Corsten zich naar eigen zeggen door hebben laten inspireren.

Eind jaren 80

wilde Ferry wat anders en hij werd programmadirecteur van Radio 10. Ook werkte Ferry voor stations als Radio 2 en Radio 538 en hij presenteerde hitlijsten in alle soorten en maten.

Tijdens uw evenement draait Ferry Maat Discodance classics en Soul Grooves.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button