Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Esence boeken

DJ Esence boeken

DJ Esence boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Esence of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Esence begon zijn carrière bij de Coastline Drive-in Disco. Nadat hij ook de lokale clubs en disco’s met zijn DJ talent had voorzien ging hij in 2003 naar Engeland. DJ Esence draaide in het Empire in Londen en het publiek was enthousiast over zijn 2 uur durende set. Terug op het Europese vasteland werd hij gevraagd voor trendy clubs in Duitsland, België en Nederland.

In 2005

kreeg hij een platencontract bij het in België opkomende label 7music. Zijn eerste single “Here we go” werd in november 2005 gelanceerd en werd zo goed ontvangen, dat ID&T hem in de DJ-top 20 plaatste. De videoclip van “Here we go” laat zien wat DJ Esence het beste kan en dat is de mensen op de dansvloer krijgen. De clip wordt al in België gedistribueerd en er wordt verwacht dat de rest van Europa snel volgt.

In 2006

kan de rest van de wereld genieten van de draaikunsten van DJ Esence. Hij zal in o.a. Canada, Spanje, Italië en Dubai gaan draaien. Zijn eerste album bevat funky club tracks die ieder feest op zijn kop zet.

Optreden: 120 minuten
Genre: Club & Techno

De stijlen: in de stijl van ricky rivaro, roger sanchez en dj roog. Stijlen house, groove, latin, beach.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button