Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Chuckie boeken

DJ Chuckie boeken

DJ Chuckie boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Chuckie of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Chuckie is een fenomeen in Nederland. Met zijn rijke muzikale verleden als DJ en producer weet hij zich te scharen tot de elite van de house. Chuckie wordt vaak genoemd als de absolute mixkoning, die stijlen en genres doorbreekt. Hij is een pure muziekliefhebber met het lef en de skills om elke plaat op elk moment zonder compromissen te draaien. Met zijn energieke dirty house breekt Chuckie ook internationaal keihard door.

DJ Chuckie boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van DJ Chuckie zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking van DJ Chuckie.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is DJ Chuckie

Chuckie wordt in Suriname geboren en komt al op jonge leeftijd met muziek in aanraking. Zijn liefde voor muziek beperkt zich niet tot een enkel genre, hij is gefascineerd door een breed scala aan stijlen en artiesten.

Als Chuckie naar Nederland verhuist, groeit zijn kennis en daarmee zijn passie. In Nederland mengt hij zijn Caribische roots met elektronische dansmuziek. Hij zet muziek op cassettes van radiopiraten en televisie, verknipt de tapes letterlijk met een schaar en maakt zo zijn eerste remixen. Als hij eenmaal begint met draaien op feestjes van vrienden gaat het snel. Hij maakt zich heer en meester van de hip hop, drukt zijn stempel op eclectic en evolueert tot gewaardeerd house DJ.

Uniek en vernieuwend

Chuckie durft te vernieuwen en blijft daarmee steeds één stap voor te lopen. Razendsnel verovert hij harten en hitlijsten. Tussen 2004 en 2006 sleept Chuckie 4 awards binnen en weet zich te nomineren voor ‘Best Dance DJ’, naast grootheden als Armin van Buuren en Tiësto.

Dirty Dutch house

Chuckie en zijn zo eigen, kenmerkende dirty house sound maken onophoudelijk furore op festivals als Mystery Land, Loveland, Dancevalley, en clubs door heel Europa. Tegelijkertijd geeft hij gestalte aan zijn eigen ‘Dirty Dutch’. Hiermee creëert hij een platform waardoor zijn innovatieve draaistijl en energieke sets legendarisch worden.

Het concept Dirty Dutch verkoopt in 2008 voor het vierde achtereenvolgende jaar in no time uit en heeft voor het 3e jaar op rij een eigen podium op ‘Mystery Land’. Het succes van Dirty Dutch wordt zelfs te groot voor de Heineken Music Hall, waarna de Amsterdamse RAI als ideale partner en locatie wordt gevonden om 20.000 bezoekers te trakteren op de meest indrukwekkende Dirty Dutch ooit.

Sensation White

Als Chuckie in 2008 Sensation White opent, wordt hij opgemerkt door de internationale muziek industrie en is zijn internationale doorbraak een feit. David Guetta is openlijk onder de indruk van Chuckie’s talent, en haalt hem naar Ibiza voor een unieke set tijdens zijn ‘F*** me I’m famous’ avonden in club Pacha. Chuckie’s co-productie met Gregor Salto ‘Toys are nuts’ voegt David Guetta ook toe aan zijn geprezen 2e compilatie album bij Ministry of Sound.

Op elk internationaal festival en in elke club waar Chuckie draait, weet hij met zijn karakteristieke, onderscheidende skills te imponeren. Chuckie doet ‘zijn eigen ding’, waar hij onmiskenbaar goed in is: het doorbreken van genres en stijlen met passie en lef.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button