Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Chris boeken

DJ Chris boeken

DJ Chris boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Chris of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een feestje bouwen dat is wat DJ Chris het liefst doet. In zijn sets worden de beste hits van de jaren ’70 & ’80 afgewisseld met vlotte apres-ski hits, een flinke portie bubbling beats en het betere dance gebeuren. Alles vlot achter elkaar zodat je je geen moment hoeft te vervelen. Toen hij in 1998 begon met het draaien bij een lokale omroep begon het balletje te rollen en kwam hij terecht bij discotheek The Atmosphere waar hij de resident dj werd! Sinds die tijd wist hij het zeker… hij was geboren om het publiek te vermaken met zijn muziek. Na The Atmosphere begon hij door de regio heen te draaien en zat in 2002 zelfs 8 weken in één van de populairste feestcafés van Malgrat de Mar. Sinds een tijdje is hij bezig met het produceren van diverse platen en zo kwam eind vorig jaar de cd-single Alain ft DJ Chris – Mad World uit.

Na de single release

wordt Chris momenteel in de kleding gestoken door Pornstar, het kledingmerk met de leuke teksten en afbeeldingen op hun shirts. DJ Chris heeft o.a. gestaan in/op:

The Atmosphere – Sint Anthonis (NL)

Apres Skihut – Rotterdam (NL)

Go Apres Ski 27-11-2004 Brabanthallen – s’Hertogenbosch (NL) Resi Bar – Zell Am See (Oostenrijk) Heeren van Amstel – Mallorca (Spanje) Asterix – Malgrat de Mar (Spanje) Asterix – Lloret de Mar (Spanje) Shooters – Boxmeer (NL) D’n Egelantier – Haps (NL) Bos All-in – Sint Anthonis (NL) Bei Moeppi/Ernst & Young -Winterberg (Duitsland) Apres Skihut on Tour Internationale Artiesten & Evenementenbeurs – Beursgebouw Eindhoven (NL) Cafe Noggus’ Podiumwagen – Boxmeer (NL) ’t Hutje – Boxmeer (NL)

En nog veel meer locaties!

DJ Chris is te boeken

als feest-dj met een 4 uur durende set en als club/trance/hardhouse deejay met een 2 uur durende vinyl-set. Boekingen via de contactpagina.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button