Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Chiel boeken

DJ Chiel boeken

DJ Chiel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Chiel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Chiel (Chiel van Tongeren) staat al lang in de muziekwereld bekend als De ultieme feest DJ! Al op zijn vijftiende kreeg hij de smaak te pakken en vele drive-in shows volgden. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfs- of een studentenfeest; DJ Chiel maakt er in no-time een geweldig feest van en verandert zelfs de meest hardnekkige muurbloem in een ware ‘party animal’.

Vandaag de dag

heeft deze energieke DJ ook al vele aansprekende clubs & gigs mogen ‘bespelen’. Niet alleen in Nederland draait hij voor dansende menigtes. Ook in Frankrijk, Oostenrijk en de Verenigde Staten weten ze DJ Chiel te waarderen. Absolute hoogtepunten in zijn bloemrijke carrière zijn de optredens in de fameuze club ‘The Beach’ in de wereldstad Las Vegas en natuurlijk de Amsterdam Arena waar tienduizenden mensen samen één dampende feestmassa vormden.

DJ Chiel draait niet alleen de beste platen

hij zingt ook! Tijdens zijn DJ-sessies grijpt hij, indien gewenst, regelmatig zelf de microfoon. Bovendien is DJ Chiel ook met een trio genaamd “de Foppers” te boeken. Samen brengen zij de sfeer er direct in en is het meezingen geblazen.

De veelzijdigheid van DJ Chiel

‘beperkt’ zich niet tot zanger en DJ. Ook als presentator is Chiel uitermate geschikt. Kortom DJ Chiel zit niet stil en is dat ook nog lang niet van plan! Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want tijdens de optredens van DJ Chiel gaat iedereen uit zijn dak!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button