Lyon & Partners Group Talent Management
Home » DJ Boozywoozy boeken

DJ Boozywoozy boeken

DJ Boozywoozy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Boozywoozy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Boozywoozy

DJ Boozywoozy is een lid van de Klubbheads en draait niet solo maar alleen in samenwerking met de Klubbheads.

De Klubbheads bestaan uit drie personen

DJ BoozyWoozy, DJ IttyBitty en DJ Greatski. Twee van hen begonnen al met produceren in 1990 en hebben verschillende houseklassiekers geproduceerd zoals “The Ultimate Seduction” en “House-Nation”. In 1995 begon het drietal als de Klubbheads, en scoorden een megahit met Klubbhopping. Zij hebben in die tijd ook alle happy hardcore hits van DJ Paul Elstak geproduceerd. Door hun succes hebben zij remixen mogen maken voor wereldberoemde artiesten als Sash, Salt n Pepa, The Vengaboys, DJ Jean en 2 Unlimited. Met “Kickin Hard”en “Raise Your Hands” (samen met Mark van Dale) scoorden zij in 1998 twee superhits.

In 2000 scoorden zij een hit

met “Turn up the Bass” en “Big Bass Bomb”. In 2001 scoorden zij met “Here we go” en in 2002 met “Let the party begin”. Ook scoorde een van de leden, DJ Boozywoozy in 2002 megahits met de nummers “The Party-affair”, “Jumpin’ Around” en “One more try”. Zij staan ook aan het hoofd van een zeer succesvolle platenmaatschappij “Digidance” en brengen ook zeer succesvolle mix-cd’s uit onder de naam “Desire – mixed by Klubbheads”. Kortom; het succes van de megapopulaire Klubbheads gaat maar door!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button