Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Bart boeken

DJ Bart boeken

DJ Bart boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Bart of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Bart is – zoals men in het circuit zegt- de  Nummer 1 Entertainment DJ van Nederland. Bart heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in het party DJ circuit van Nederland. Maar ook in Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Curaçao is hij een graag geziene gast. Op jonge leeftijd wist Bart al dat zijn leven in het teken zou staan van muziek. Zijn verrassende platenkeuze en opzwepende shouts door de microfoon zijn kenmerkend voor dit multi-talent. Alle muziekstromen komen terug in zijn spetterende mixen. Muziek is zijn passie. Een passie die door het publiek wordt gevoeld en overgenomen, Hij is ook niet bang van de microfoon waardoor je zomaar in eens een zanger voor je hebt staan in plaats van een dj. Hij is de nummer 1 allround entertainment DJ van Nederland hij nam deel aan diverse verkiezingen en wedstrijden waar hij in de top 3 eindigde en won zelfs diverse prijzen als beste allround party DJ van Nederland in verschillende categorieën. Zo is hij in 2007 in de  Baja Beach Club te Rotterdam unaniem gekozen tot de beste DJ/entertainer van Nederland. Eerder al, in 2006, werd Bart al uitgeroepen tot de Beste Party DJ van Nederland en in 2013 en 2014 is hij uitgeroepen tot populairste party dj van Nederland!
DJ Bart: “Het is fantastisch dat je door het Nederlandse publiek deze waardering krijgt, een kroon op het werk wat ik met zoveel plezier en passie doe.”

Afgelopen jaar trad DJ Bart onder andere op de volgende plaatsen op: Go Apresski in Ahoy, Dutch Valley in Spaarnwoude, Indoor Brabant in Den Bosch en verder is Bart wekelijks te vinden in de leukste horecazaken van Nederland. Bruiloft, bedrijfsevenement, cafe, discotheek of poolparty??? Voor deze allround alleskunner is niets te gek!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button