Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Angerfist boeken

DJ Angerfist boeken

DJ Angerfist boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Angerfist of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Danny Masseling (Almere, 20 juni 1981) is een Nederlands hardcoreproducer en -diskjockey. Zijn artiestennaam is Angerfist.

Danny was al vanaf zijn 16e bezig met het maken van Hardcore/house. Hij was elke dag druk bezig met het maken van plaatjes. Masseling begon zijn carrière in 2001, nadat hij een demo naar DJ Buzz Fuzz, directeur van BZRK Records verstuurde. Buzz vond de tape goed en contracteerde Danny, die hierna zijn eerste EP onder de naam Menace II Society en Angerfist uitbracht. Masseling wist al snel enig respect af te dwingen in de nustyle gabberscene vanwege de agressieve muziek die hij maakte. Zijn stijl kenmerkt zich door harde bassdrums en felle doordreunende slagen die zelfs binnen de hardcore extreem zijn: duister doch toegankelijk. Hij heeft al enkele hardcore hits op zijn naam staan, waaronder: Criminally Insane, Raise Your Fist en The World Will Shiver. De dj gaat ook mee met de steeds wildere hardcore scene: zijn tracks worden door de jaren heen steeds sneller en nog harder. Tracks als Stainless Steel, The Fast Lane en Vato zijn zo al een stuk harder dan de eerdere nummers Fuck Off en Maniac Killa. Angerfist is zo ook steeds bekender geworden en ook de vraag naar zijn muziek groeit. Mede hierdoor mocht hij The Anthem (het themalied) maken voor Masters of Hardcore. Met het nummer “The World will Shiver” had hij vrij veel impact in de Hardcore-scene.

Danny Masseling heeft ook al op vele grote feesten en concerten opgetreden. Zoals: Sensation Black, Qlimax, Thunderdome, Defqon.1, Mysteryland, Dominator en Masters of Hardcore evenementen.

Tijdens de live-acts van Angerfist zijn vaak videobeelden te zien. Hij treed ook vaak met zijn vrienden op. Angerfist treedt, net als Goalie Jason, regelmatig op met ijshockeymaskers. Deze witte maskers zijn afgeleid van de horrorfilm Friday the 13th, waarin moordenaar Jason Voorhees een ijsmasker droeg. De samples uit de liedjes van Angerfist komen o.a. uit stukjes rap van Eminem maar ook van kleine stukjes van anime (voor sommige beter bekend als mangafilm). Het nummer Take U Back is een voorbeeld hiervan: Angerfist haalde het zinnetje “we’re here to take u back with us” uit een al 20 jaar oude anime film.

Ook produceert hij onder andere nog onder de aliassen: Kid Morbid, Bloodcage, Denekamps Gespuis Menace II Society en Floorcrushers.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button