Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Divas of Dance boeken

Divas of Dance boeken

Divas of Dance boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Divas of Dance of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wie kent niet deze mega dance-acts?

De internationale hit-successen als:

“No Limits”, “Dreams” en natuurlijk “Sex On The Beach”…. liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.

De dance diva’s:

Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’Ray (2 Brothers) domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen.

Zeer regelmatig

kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv. Maar nog nooit stonden zij samen op één podium in één show…….

Hier is nu verandering in gekomen!

Conrad Stockmann had het idee van Diva’s of Dance en benaderde de drie dance divas met de vraag wat zij hiervan zouden vinden. Tevens hoorde de “Doe Een Wens Stichting” van de plannen en vroeg hun onmiddelijk of zij geen ambassadrices voor de stichting wilden worden. Naast hun eigen carrières maken de dames nu tijd vrij om een groter publiek kennis te laten maken met het gelegenheidsproject:

Diva’s of Dance!

Het feest der herkenning waarin de 80-er & 90-er jaren herleven… Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits van Sister Sledge zoals; “Lost In Music”, “Greatest Dancer” en… “We Are Family”. En natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen, van deze dance diva’s zelf, de revue passeren…

Het resultaat:

Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show! En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button