Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Disco Diva boeken

Disco Diva boeken

Disco Diva boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Disco Diva of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Disco Diva

Met haar extravagante en kleurrijke looks is Disco Diva een bijzondere attractie op elk evenement. Haar muzikale genre is niet onder één noemer samen te vatten, de van origine sopraan zingt net zo makkelijk pop, latin, funk, soul, dance en jazz als opera-achtig repertoire.

Disco Diva is in de meest trendy clubs

een graag geziene artieste, maar nu kan men daarbuiten ook genieten van een spetterend optreden. Voor iedere gelegenheid heeft zij passende songs en haar verschijning is altijd weer uiterst verrassend. Met Sonya haalt u een ware DISCO DIVA in huis!

Geboren en getogen in Amsterdam

groeit Sonya op in een zeer muzikaal gezin. Ze pingelt wat op de piano en al snel blijkt dat zij veel zangtalent heeft. Op jonge leeftijd vertrekt ze naar Amerika, alwaar ze bij toeval de zanger van Shalamar ontmoet. Van hem leert ze de fijne kneepjes van het vak en zij toert al gauw als backing vocaliste met deze discoformatie rond.

De wereld van de Showbizz

ligt aan haar voeten. Ze maakt kennis met mensen als ‘superfreak’ Rick James, Lionel Richie, James Taylor (Kool & The Gang), Maurice White (Earth Wind & Fire), Jody Watley en Jermaine Stewart. Met een aantal mensen van dit gezelschap werkt ze nauw samen als sessiezangeres en songwriter.

Eenmaal terug in Europa

is zij een veelgevraagde achtergrondzangeres o.a. voor Boney M, the Gibson Brothers, de Heverband enz. Sonya heeft twee prachtige italiaanstalige albums op haar naam staan en zij is regelmatig in de studio’s werkzaam als sessiezangeres.

In 1998 treedt zij als leadzangeres toe

tot de danceformatie “The Sunclub”. Met hun tophit “Fiesta” toert ze de hele wereld over. Na twee jaar besluit ze solo te gaan om de muziek te kunnen maken waar ze zo van houdt….DISCO! Samen met producer Typar (Sunclub, Jody Bernal) creëert ze trendy disco….oftewel: DISCO DIVA!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button