Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dirk Zeelenberg boeken

Dirk Zeelenberg boeken

Dirk Zeelenberg boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dirk Zeelenberg of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Naast het toneel is Dirk te zien geweest op het witte doek. Zo speelde hij rollen in films als ‘Antonia’, ‘Zwartboek’, ‘Simon’ Ook was hij te zien in diverse televisieseries, waaronder: ‘Wij Alexander’, ‘All stars’ en ‘Lotte’.
Verder heeft Dirk een diversiteit aan gastrollen invulling gegeven in televisieprogramma’s waaronder: ‘Baantjer’, ‘Russen’, ‘Costa’, ‘Grijpstra & de Gier’, ‘Samen’, ‘ZOOP’, ‘Kinderen geen bezwaar’ en ‘in de Vlaamsche pot’. Van 2005 tot 2008 speelde Dirk de rol van ‘Stoute Wouter’ in de LOI-reclames.

In 2013 speelt Dirk de rol van David Mendelbaum in de TV serie Divorce. Divorce wordt gezien als de opvolger van Gooische Vrouwen maar is dat zeker niet. De serie is bedacht door Linda de Mol en wordt geregiseerd door Wil Koopman die tevens verantwoordelijk was voor de regie van Gooische Vrouwen. Het verhaal gaat over 3 Haarlemse mannen/vrienden die allen te maken hebben met een relatiebreuk. Divorce is een regelrechte kijkcijferhit.

Dirk Zeelenberg staat open voor leuke uitdagingen op het gebied van acteren en presenteren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button