Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dirk Stoops boeken

Dirk Stoops boeken

Dirk Stoops boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dirk Stoops of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Blonde Gentenaar pure sang! Heeft al vroeg door dat de chemielessen op het St.-Lievenscollege meer muzikale dan wetenschappelijke chromosomen aanmaken. Pas 16 en dan al de favoriete school-DJ op alle Gentse t.d.’s en parochiezaal feestjes.

Zijn eerste radiostappen zet hij jaren later bij o.m. Radio Tequila en Radio Go. Sinds 1991 aan de slag als muzieksamensteller bij Studio Brussel. Als producer van het immens populaire “Hallo Hautekiet” kaapt hij er de Radio Persprijs weg.

Als DJ start hij met succes “De Afrekening” en later de “Was het nu 70, 80 of 90”-fuiven op, inmiddels uitgegroeid tot onevenaarbare partyconcepten, waarvan de versie “80, 90 of 2000” het logisch vervolg is.

Een vorm van erkenning en dat vinden ook vele organisatoren, want sinds jaren prijkt hij op de affiche van tal van grote zomerfestivals (Suikerrock, Marktrock Leuven, Lokerse Feesten, Genk On Stage, Krasjelrock, Repmond Rock, Rock Zottegem, Boerenrock, Pukema Rock, Zeverrock, Nachten van de Jukte, Polé Polé,…)

Zijn jaarlijkse onevenaarbare party op het St Baafsplein tijdens de Gentse Feesten lokt steeds een waanzig dansende massa.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button