Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dirk Meeldijk boeken

Dirk Meeldijk boeken

Dirk Meeldijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dirk Meeldijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een echte Amsterdammer met de prachtige hit'” Ik hou van het leven”

Wie is Dirk Meeldijk?

Dirk is op 3 oktober 1958 geboren in Heemstede. Dirk Meeldijkkomt uit een gezin van 9 kinderen en woont zijn hele leven al in Hillegom. Als kind zong Dirk Meeldijk al volop liedjes van Heintje of gezellige Amsterdamse meezingers.

Toen Andre Hazes bekend werd was Dirk Meeldijk niet te houden, in Dirk’s ogen waren dat pas echt mooie nummers. Meeldijk volgde Hazes echt overal. alle concerten ging hij af, en ook als Hazes ergens in de buurt op een feest zong was Dirk Meeldijk van de partij. Dirk Meeldijk leerde Hazes ook persoonlijk kennen en was na een optreden van zijn idool meestal in de kleedkamer te vinden.

Het zingen zat Dirk in het bloed, en dus deed hij een keer met karaoke mee en won. Daarna volgden enkele talentenjachten en hij had de smaak te pakken. Natuurlijk zong Meeldijk de liedjes van zijn idool. Andre wist dat Dirk zijn liedjes zong en zei dat hij moest volhouden en zichzelf moest blijven.

Gijs en Marja de Rooy vonden het langzamerhand tijd worden voor een CD met een eigen nummer. Er werd gezocht en een geschikt nummer werd gevonden. Ze gingen de studio in en zo werd Dirk Meeldijk’s CD “Ik hou van het leven” geboren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button