Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dirk Denoyelle boeken

Dirk Denoyelle boeken

Dirk Denoyelle boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dirk Denoyelle of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dirk Denoyelle (2 oktober 1964, Roeselare) is een Vlaams cabaretier die bekendheid verwierf als stemmenimitator.

Denoyelle woonde tot zijn studies in Ukkel. Aan de K.U. Leuven volgde hij Burgerlijk Ingenieur, daarna zou hij een tijd bij IMEC gaan werken. Hij had ook legerdienst en werkte even als free-lance journalist. Vanaf 1991 werkt hij voltijds als cabaretier. Hij werd gauw bekend als stemmenimitator danzij zijn optredens op podia, maar vooral optredens op de openbare radiozenders gaven zijn bekendheid een stimulans. Doorheen de jaren heeft hij zijn repertoire uitgebreid naar sketches en liedjes, waarbij vaak politieke en maatschappijkritische elementen voorkomen.

Sinds 2003 vormde Denoyelle met zijn pianist Kris De Jean een vast duo “The Edgy Engineers” dat optrad in het Nederlands, Engels, Frans, Deens, Spaans en Duits.

Sinds eind jaren 90 begon Denoyelle met projecten met LEGO-bouwstenen. Hij bouwde een dertigtal hoofden van bekende Vlamingen en wereldsterren, die op tentoonstellingen verschijnen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button