Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dionne Slagter boeken

Dionne Slagter boeken

Dionne Slagter boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dionne Slagter of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In juni 2014 opende Dionne Slagter een nieuw kanaal genaamd OnneDi. Ze werkt samen met andere YouTubers zoals Furtjuh, Dylan Haegens en Kalvijn. Een bekende serie op haar kanaal is Leuk of Meuk, waarin ze speelgoed en gadgets beoordeelt.

In 2016 speelde Dionne Slagter in de film Kappen! en in 2017 in de films De familie Slim en 100% Coco. Voor 100% Coco zong Dionne de titelsong in. Ook was ze te zien in de televisieseries SpangaS en Dare en was ze te horen als stemacteur in de film The Boss Baby en Showdogs.

In 2018 was Dionne zeven weken lang te zien in het zangprogramma It Takes 2, in een poging haar zangcarrière nieuw leven in te blazen. Ze belandde in het team van Marcel Veenendaal en wist uiteindelijk de finale te winnen. In november 2018 hield ze haar eerste eigen concert in De Melkweg in Amsterdam.

In 2019 zat Dionne Slagter in de 100-koppige jury in het televisieprogramma All Together Now. Ook was ze een van de deelnemers van het RTL 4-programma Expeditie Robinson.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button