Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dionne Slagter boeken

Dionne Slagter boeken

Dionne Slagter boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dionne Slagter of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dionne Slagter begon in 2014 met haar YouTube kanaal OnneDi. Een bekende serie op haar kanaal is Leuk of Meuk, waarin ze speelgoed en gadgets beoordeelt. Ook werkt ze samen met andere YouTubers zoals Dylan Haegens, Furtjuh en Kalvijn.

Dionne Slagter boeken voor een evenement

Dionne Slagter is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Dionne Slagter

In 2016 speelde Dionne Slagter in de film ‘Kappen!’ en in 2017 in de films ‘De familie Slim’ en ‘100% Coco’. Voor ‘100% Coco’ zong Dionne de titelsong in. Ook was ze te zien in de televisieseries SpangaS en Dare en was ze te horen als stemacteur in de film ‘The Boss Baby’ en ‘Showdogs’.

TV-programma’s

Daarna was Dionne in 2018 zeven weken lang te zien in het zangprogramma It Takes 2, om haar zangcarrière nieuw leven in te blazen. Ze belandde in het team van Marcel Veenendaal en wist uiteindelijk de finale te winnen. Later dat jaar had ze haar eerste eigen concert in De Melkweg in Amsterdam.

In 2019 zat Dionne Slagter in de 100-koppige jury in het televisieprogramma All Together Now. Ook was ze een van de deelnemers van het RTL 4-programma Expeditie Robinson.

Dionne Slagter boeken
Dionne Slagter boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button