Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dionisio Matias boeken

Dionisio Matias boeken

Dionisio Matias boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dionisio Matias of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dionisio Matias werd in Rotterdam geboren als zoon van een 
Nederlandse moeder en een Kaapverdiaanse vader. In 2007 rondde hij de acteursopleiding aan de HKU af. Sinsdien is hij altijd aan het werk geweest. Door zijn passie voor sport speelt hij vaak fysiek zwaardere rollen.

In het theater speelde hij onder andere in de voorstellingen Krijg nou Titus (Siberia), Mc Shake the remake, Feeks (beiden ZEP), Aaipet (BonteHond), Toen wij naar Rotterdam Vertrokken (MAAStd), Sell me your Secret (MAAStd), Enkeltje Amsterdam (Toneelmakerij), Schoppen (BonteHond) en recent in de voorstelling IK (BonteHond). Ook was hij te zien in de voorstellingen Geeft Niets (Job Raaijmakers) en Pak ‘m (BonteHond).

Op televisie speelde Dioniso rollen in series als GTST, Adam en E.V.A., Celblok H, Hollands Hoop 2 en Nieuwe Buren. Hij had een grote rol in de film Toscaanse Bruiloft. Daarnaast was hij te zien in bedrijfsfilms van onder andere de Nederlandse Spoorwegen en ABN-AMRO Bank.

Prijzen

In 2017 won de voorstelling Sell me your secret de Zilveren Krekel 2017 in de categorie meest indrukwekkende jeugdproductie. In 2016 won de voorstelling Toen wij naar Rotterdam vertrokken de Gouden Krekel 2016 in dezelfde categorie.

De theatervoorstelling Aaipet was in 2015 winnaar van de Zilveren Krekel 2015, categorie meest indrukwekkende theaterproductie. Een quote uit het juryrapport: “In AaiPet halen de muzikale acteurs Dionisio Matias en Michiel Blankwaardt alles uit hun elastieken lichaam om met iPads in de hand een virtuoze slapstick- en goochelshow ten tonele te toveren. In de dolkomische stijl van Laurel en Hardy mengen ze old school-variété met digitale techniek. Met liefst 200 cues – door hen zelf uitgevoerd – loodsen de acteurs zichzelf door griezelig perfect getimede scènes…”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button