Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dion Bartels boeken

Dion Bartels boeken

Dion Bartels boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dion Bartels of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dion Bartels (Breda, 1958) is na het behalen van zijn gymnasium beta diploma in Waalwijk, na een kortstondig verblijf op de Koninklijke Militaire Academie te Breda, Nederlands Recht gaan studeren in Utrecht. Op zijn 23e was hij niet alleen een van de jongste advocaten in Nederland, maar tegelijkertijd ook gemeenteraadslid voor de VVD in de stad Utrecht. Na twee termijnen gediend te hebben als gemeenteraadslid is hij een postdoctorale studie gaan volgen gedurende 2 jaar aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van commercieel onroerend goed, de zogenaamde MRE opleiding (Master of Real Estate).

In de advocatuur heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van onroerend goed in het algemeen, en onroerend goed beleggingen in het bijzonder. De afgelopen jaren is hij met name op de voorgrond getreden om malafide beleggingen bloot te leggen. Daarbij kan gedacht worden aan ondermeer Golden Sun, Easy Life, Caribbean Comfort, Palm Invest en Partrust. Ook was hij de organisator van ondermeer de zogenaamde Wilhelminatafel, een maandelijkse diner-discussie bijeenkomst in het gelijknamige restaurant te Utrecht, waarbij na een meeting in september 2007 Rita Verdonk door de VVD gedwongen werd om een eigen beweging te starten.

Na ruim 27 jaar advocatuur is Dion Bartels in november 2009 geschorst als advocaat. Hijzelf stelt dat hij “uit de bocht is gevlogen” en “zijn hand heeft overspeeld”. De schorsing had tevens tot gevolg dat zijn praktijkvennootschap kort na de schorsing failliet werd verklaard. Tijdens zijn advocatuurlijke leven ging hij steeds meer lezingen en presentaties houden. Daarvan heeft hij nu geheel de smaak te pakken gekregen, en in afwachting van een mogelijke terugkeer naar de advocatuur heeft hij zich vol enthousiasme geworpen op het spreker- en het dagvoorzitterschap.

Dion is gaarne bereid om een gloedvol betoog te houden – met de nodige kwinkslagen – over de advocatuur, politiek, beleggen in onroerend goed, Napoléon (Dion is een groot verzamelaar van Napoleontica) en zijn eigen falen en tekortkomingen. Hij is ook in staat om als voorzitter uw bijeenkomst in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat u en uw gasten terug kunnen zien op een geslaagde bijeenkomst.

Dion Bartels woont in Utrecht met zijn echtgenote en 4 opgroeiende kinderen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button