Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dio & Sef boeken

Dio & Sef boeken

Dio & Sef boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dio & Sef of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Direct na de dag van zijn geboorte beginnen de clichés zich op te stapelen, direct einde romantiek; hij groeit op zonder vader, heeft wel een thuis, maar leeft op straat. Dit leven vormt hem en oefent invloed uit op zijn jongere jaren: zoals vaak maakt de zoek naar vermaak op straat plaats voor gevaar. Provocerend gedrag en meer dan kattenkwaad alleen geven invulling aan zijn dagelijkse bezigheden. Zijn instelling staat haaks op wat zijn achternaam zou doen verwachten: Dio is totaal niet Braaf.

Het stempel van probleemkind is een feit, en scholen zien hem liever gaan dan komen. Na diverse onderwijsinstellingen versleten te hebben blijkt een school voor moeilijk opvoedbare kinderen de laatste oplossing, zoals gezegd: het stempel is een feit.

Als Dio groeit, en de zelfreflectie volgt, breekt er een moeilijke tijd aan. Er is dan ook maar 1 reden waardoor Dio zich door vele tegenslagen heeft heen geworsteld, namelijk: MUZIEK.

We spreken 2004 en beïnvloed door Biggie, Jay-Z en Eminem begint Dio met rappen. Hij schrijft teksten en zijn hoofd loopt over van de inspiratie. Vanaf het moment dat Dio deze liefde heeft ontdekt gaat het snel…sneller..snelst: Dio ontmoet Darryl en samen vormen ze de formatie ” Dubbel D”, ze scoren een internet hit met het nummer ‘Minderjarig’ en touren samen door het land langs diverse podia en discotheken. Ze treden op in de Melkweg, Hemkade, 013, Powerzone en Paradiso. In de tussentijd krijgt Dio een contract bij Goodlife aangeboden, hoewel een partij als Goodlife altijd interessant is kan hij dit contract door omstandigheden op dat moment niet tekenen..

Na 2 jaar Dubbel D is de magie over. Darryl doet zijn ding, Dio trekt zich terug, met een reden. Terug op straat, zwervend tussen studio’s werkt hij samen met o.a. Re-Verse, The Opposites, The PartySquad & Willie Wartaal; telkens aan andermans projecten. Met het doel alleen maar ‘extreem goede tracks’ uit te brengen is het op een gegeven moment tijd om aan zijn eerste album te gaan werken: ” Diografie”. Een album waarop Dio fragmentaties van zijn leven ten gehore brengt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button