Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dik & Dick boeken

Dik & Dick boeken

Dik & Dick boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dik & Dick of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dik & Dick
2 acteurs (m/v)

Dik & Dick zijn twee slimme zakenpartners die een gat in de markt hebben gevonden: ze brengen de ‘ouderwetse gezelligheid’ terug bij de hedendaagse mens! Op feesten en partijen verwelkomen ze de gasten enthousiast met een sfeervol muziekje en een gezellig dansje en trakteren hen daarna op een fijne roltong, een brede lach en een persoonlijk onderonsje.

Natuurlijk mag de bingo niet ontbreken! Met hun schitterende ‘bingo-mobiel’ spelen zij dit oergezellige spel op geheel eigen wijze, bijvoorbeeld bij de gasten aan tafel, en maakt iedereen kans op rare prijzen. Nieuw is hun ‘Muziekbingo’! Daarbij draaien Dik & Dick gezellige plaatjes met een lekker hoog meezinggehalte. De gasten kruisen de artiesten aan op de speciale ‘Muziekbingo’-kaarten en bij een volle kaart is het uiteraard: BINGOOO!!!

Met Dik & Dick als uw specialisten in sfeerbeheer komt het allemaal dubbeldik voor mekaar!

Door het grote succes van Dik & Dick is de zaak uitgebreid met de nichtjes Dini & Diny. Elk duo staat garant voor dezelfde grote brok gezelligheid!

Zowel Dik & Dick als Dini & Diny zijn inzetbaar als ontvangst-en rondloopact, of ceremoniemeesters bij (bedrijfs)feesten, recepties, bruiloften en festivals.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button