Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Different Sixties boeken

Different Sixties boeken

Different Sixties boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Different Sixties of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Different is een band bestaande uit 5 man en speelt een repertoire uit eind 50, er 60, er en begin 70, er jaren. Ons programma richt zich in het bijzonder op herkenbare klanken uit de periode. The Shadows, Elvis Presley, Cliff Richard ,Fats Domino zomaar een greep uit de namen die u ongetwijfeld zult herkennen, als u ons hoort spelen. Different speelt een sfeerbepalend, dansbaar en avond vullend programma, en houdt ook rekening met de wensen voor wat het geluidsvolume betreft. Different is daarom een graag geziene gast bij diverse gelegenheden zoals thema-, bedrijf- en personeelsfeesten, openingen en natuurlijk 25-jarige bruiloften kortom op elk feest waar je onze muziek van herkenning wilt horen.

Naast het neerzetten van een goed repertoire

vinden wij het ook belangrijk dat alles er omheen goed verzorgd wordt. Different heeft een eigen perfecte geluid- en lichtinstallatie. en zien er op toe dat de geluidskwaliteit en het volume optimaal worden aangepast aan de specifieke locatie en het tijdstip. Uiteraard rekeninghoudend met uw persoonlijke voorkeuren.

Different, de band waarbij de muziek rekening houdt met uw wensen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button