Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dieuwertje Blok boeken

Dieuwertje Blok boeken

Dieuwertje Blok boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dieuwertje Blok of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dieuwertje Blok (Nederhorst den Berg, 8 augustus 1957) is een Nederlandse televisiepresentatrice.

Het begon in 1980 bij de KRO als televisieomroepster. Ze presenteerde ‘Sport op Maandag’ en ‘KRO’s Middageditie’. Daarna kwam de VARA met het programma ‘Filmnieuws, Zomertijd en Drie vrouwen’. Het laatste programma presenteerde ze met Ati Dijckmeester en Marjolein Uitzinger. Eind jaren tachtig maakte ze de overstap naar de commerciële omroep RTL-Véronique.
In de loop van de negentiger jaren keerde ze weer terug naar de KRO televisie met het programma ‘Ontbijt TV’ en ze maakte een serie programma’s onder de titel ‘Er is meer tussen Hemel en Aarde’. Vanaf 2004 presenteerde ze samen met Theodor Holman het praatprogramma ‘Dolce Vita ‘.Ze moest hiermee stoppen omdat ze geen mogelijkheden zag werk en privé te combineren.

Er tussen door heeft ze ook vele radioprogramma’s gemaakt. Sinds 2008 presenteert ze voor omroep West het programma ‘De Ochtendshow’. Verder is Dieuwertje de vaste vervangster van Mieke van der Weij in de TROS Nieuwsshow op zaterdagochtend via Radio 1 wat ze dan presenteert met haar man Peter de Bie.

U kunt Dieuwertje Blok boeken als: dagvoorzitter – discussieleider.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button