Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DiepTriest boeken

DiepTriest boeken

DiepTriest boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DiepTriest of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DIEPTRIEST BRENGT FEEST OP DE BÜHNE
Het Hollandse lied op eigen wijze. Altijd anders en gegarandeerd ‘live’

In Noord-Nederland

is DiepTriest een begrip. Een feestband uit Groningen met een opvallende performance en een ijzersterk repertoire. DiepTriest brengt het Hollandse Lied tot leven. Altijd anders en gegarandeerd live. Door de wol geverfde muzikanten met een natuurlijke aanleg voor vrolijkheid.

Een overweldigende fanclub

en uitverkochte optredens. DiepTriest brengt het Hollandse lied op eigen wijze. Zanger Geert Leurink neemt u samen met zangeres Sandy Goeree mee op een indrukwekkende reis. Een reis vol emoties, eenzaamheid, verlangen, België, rosse buurten, verscheurde foto’s, wintersport en bovenal alles gebroken liefdes. Aftandse theaters, rokerige kroegen, dranklokalen en grote zalen passeren de revue. Diep gewortelde gevoelens van saamhorigheid, leidend tot een verrassend hoogtepunt van samenzang en verbroedering. Op de bühne klinken de grootste Nederlandstalige hits van de afgelopen drie decennia.

Meezingen is een must, stilzitten onmogelijk.

Bennie Top, Geert Leurink, Sandy Goeree, Kees Douma, Harro Wimmenhove en Harrie Hoiting vormen samen DiepTriest. Een unieke oer-Hollandse feestband met een breed, uitnodigend en onvergankelijk repertoire. In de achterliggende jaren verschenen er diverse CD’s. Van het laatste live-spektakel, in een uitverkocht Martiniplaza te Groningen, verscheen een unieke live DVD. Een DVD die het 10-jarig bestaan van de band extra luister bij zet en landelijk verkrijgbaar is.

Een treffend voorbeeld van perfectie

DiepTriest staat garant voor een spetterend optreden. Een uitgelezen band tijdens bedrijfsfeesten, op festivals en in feesttenten. Desgewenst aangevuld met optredens van Orkest Aperitive en After Eighty. Dezelfde muzikanten in een ander jasje.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button