Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Diederik Ebbinge boeken

Diederik Ebbinge boeken

Diederik Ebbinge boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Diederik Ebbinge of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Momenteel is Diederik Ebbinge te zien in de comedyserie De Luizenmoeder(AVROTROS). Vorig najaar keerde Diederik Ebbinge terug in de comedyserie JEUK(BNNVARA). Begin 2017 was hij te zien in het VPRO drama De Maatschap en de KPN komedie B.A.B.S. Daarnaast was Diederik in 2016 wederom teamcaptain in het tweede seizoen van het spelprogramma Het Collectief Geheugen(RTL4). Eerder speelde hij in series zoals Gouden Bergen, Baantjer, Oud Geld, Jiskefet en Keek op de Week. Film
In het kader van NPS Kort! (2006) maakte Diederik zijn filmregie- en scenario-debuut met Naakt. Hij realiseerde een NPS Kort! genaamd Succes (2008). Hiermee won hij de Prix de Rire op het festival voor de korte film in Clermont-Ferrand. In 2009 maakt Diederik Gewoon Hans voor de VPRO, met en over Hans Teeuwen. Hij schreef het scenario voor zijn eerste speelfilm Matterhorn, die zijn wereldpremière beleefde op het Internationaal Film Festival Rotterdam van 2013 en daar bekroond werd met de Publieksprijs. De film won op het IFF Moskou zowel de publieksprijs als de Prijs van de Russische Filmkritiek en de Award voor Beste Film van de Russische Filmfederatie. Matterhorn is aan diverse landen verkocht voor een bioscooprelease. In 2015 regisseerde hij zijn tweede lange speelfilm Kidnep.
Ook was hij te zien in speelfilms zoals In Oranje (2004), Alles is Liefde (2007), Iep(2010), Alles is Familie (2012), Hartenstraat (2014) en Toscaanse Bruiloft (2014).
De Vliegende Panters
Samen met Rutger de Bekker en Remko Vrijdag vormde hij van 1995 tot 2008 het populaire cabarettrio De Vliegende Panters.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button