Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Diederik Ebbinge boeken

Diederik Ebbinge boeken

Diederik Ebbinge boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Diederik Ebbinge of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Diederik Ebbinge is te zien in de comedyserie De Luizenmoeder bij AVRO/TROS. Ook keerde Diederik terug in de comedyserie Jeuk bij BNN/VARA.

Diederik Ebbinge boeken voor een evenement

Diederik Ebbinge is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Diederik Ebbinge

Begin 2017 was hij te zien in het VPRO drama De Maatschap en de KPN komedie B.A.B.S. Daarnaast was Diederik in 2016 opnieuw de teamcaptain in het spelprogramma Het Collectief Geheugen bij RTL4. Eerder speelde hij in series zoals Gouden Bergen, Baantjer, Oud Geld, Jiskefet en Keek op de Week.

In het kader van NPS Kort! (2006) maakte Diederik zijn filmregie- en scenario-debuut met Naakt. Hij realiseerde een NPS Kort! genaamd Succes (2008). Hiermee won hij de Prix de Rire op het festival voor de korte film in Clermont-Ferrand.

In 2009 maakt Diederik Gewoon Hans voor de VPRO, met en over Hans Teeuwen. Hij schreef het scenario voor zijn eerste speelfilm Matterhorn, die zijn wereldpremière beleefde op het Internationaal Film Festival Rotterdam van 2013 en daar bekroond werd met de Publieksprijs. De film won op het IFF Moskou zowel de publieksprijs als de Prijs van de Russische Filmkritiek en de Award voor Beste Film van de Russische Filmfederatie. Matterhorn is aan diverse landen verkocht voor een bioscooprelease.

In 2015 regisseerde Diederik Ebbinge zijn tweede lange speelfilm, getiteld Kidnep. Ook was hij te zien in speelfilms zoals In Oranje (2004), Alles is Liefde (2007), Iep (2010), Alles is Familie (2012), Hartenstraat (2014) en Toscaanse Bruiloft (2014).

De Vliegende Panters

Samen met Rutger de Bekker en Remko Vrijdag vormde Diederik Ebbinge van 1995 tot 2008 het populaire cabarettrio De Vliegende Panters.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button