Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dick Treesie boeken

Dick Treesie boeken

Dick Treesie boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dick Treesie of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De veelzijdige DICK Treesie is een absolute topper op iedere locatie waar een FEESSIE’’ wordt gebouwd. Hij werd geboren als een man van stand maar koos voor een muzikaal bestaan waardoor hij werd verbannen uit de adel. Dit gegeven resulteerde in zijn grote hit single “een gevallen ster”.

Dat “Dick Treesie” een allround artiest is heeft hij bewezen met zijn zeer succesvolle WK-voetbal-HIT “Ratatata op naar het WK”. Hij is met dit nummer de top 100 binnen gestormd.!!!!

“Dick Treesie” heeft hiermee geschiedenis geschreven in de NEDERLANDSE MUZIEK INDUSTRIE omdat hij de eerste artiest is die enkel en alleen op basis van downloads de hitlijsten behaalde en daardoor alle media over zich heen kreeg. Nooit eerder was dit iemand ander gelukt om enkel en alleen op downloads de hit lijsten binnen te stormen. Ondanks het feit dat hij geen politieke voorkeur heeft vond hij de kreet “We gaan niet links ,We gaan niet rechts maar rechtdoor een regelrechte lokroep om een gimmick nummer over te maken.

Dit resulteerde in een produktie van Kees TEL oa bekend van de nr 1 hit “Maak me gek” van “Gerard Joling”.

Aan de video-clip werkten oa mee TMF veejay NIKKIE PLESSE, 538dj RICK VAN VELTHUYSEN en zijn side-kicks Erik-jan Rosendahl en Koert Walraven. Verder zijn in de clip te zien DJ MAURICE,SMAAKPOLITIE ROB GEUS en vele anderen. De clip is alleen al op de TMF SITE bijna 40.000 keer bekeken. En ook deze cd singel haalde de top 100

Het was ergens halverwege April 2007. De Amsterdamse entertainer Dick Treesie (die u zou kunnen kennen van het gezellige nummer “We gaan niet links, we gaan niet rechts…” en “Ratatataaaa, op naar het WK”, werd door Radio 538 DJ Rick van Velthuysen gevraagd, om een zomers feestnummer te maken met als titel “Oh”, wat een feest..”

Dick ging hiermee uiteraard akkoord en samen met Rick’s sidekick Erik-Jan Rosendahl en producer DJ Pim Pam Peter kwam het nummer “Oh wat een feest…” tot stand. Zowel Rick van Velthuysen, Koert Walraven en Erik-Jan Rosendahl zijn samen met Dick in het nummer te horen. Ook is deze clip Oh wat een feest!!! Weer te zien bij oa TROS/ STERREN.NL -ORANJE TV -TMF -MTV enz.

Verder stond deze singel 4 weken lang op de eerste plaats bij 538 als meest gedownloade cd singel. En behaalde deze Cd singel ook weer de top 100 en vele ander hitlijsten

Het leven van de artiest laat zich het best omschrijven als een groot avontuur en laat zich niet in woorden uitdrukken. DICK Treesie moet je gewoon hebben gezien en gehoord. Een hilarische rasartiest die op rondreis is binnen feestend Nederland.

Met een optreden van DICK Treesie zal hij het publiek verbazen, verwonderen plezieren maar bovenal amuseren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button