Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Diana Matroos boeken

Diana Matroos boeken

Diana Matroos boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Diana Matroos of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Diana Matroos is interviewer bij BNR Nieuwsradio, presentator bij RTL, dagvoorzitter en presentatiecoach. Vier verschillende activiteiten, één kern: mensen. Met open vizier achterhalen wat ze drijft, ze verleiden hun verhaal te vertellen, energie genereren door het beste uit ze te halen: dat is wat Diana doet.

Diana Matroos boeken voor een evenement

Diana Matroos is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Diana Matroos

Diana is Surinaams, Nederlands; ze is zwart, ze is wit. Diana houdt van ondernemen en ondernemers, met als motto: wees wie je bent en heb lef. Haar leven draait om mensen en speelt zich af op podia. Van de verhalen van anderen – hun drijfveren, hun lessen en hun kracht – krijgt ze nooit genoeg. Gelukkig kan ze elke dag weer hun werelden ontdekken voor de microfoon van BNR Nieuwsradio, de camera’s van RTL en voor het publiek in de zaal als dagvoorzitter.

Liefde voor het podium

De liefde voor het podium ontdekte Diana al vroeg. Een spreekbeurt op school? Iedereen vond het vreselijk, zij vond het heerlijk. Optreden? Diana deed het als jong meisje al. Met een paar grote veren op haar hoofd verscheen ze zelfs vol trots als showdanseres bij de Showbizzquiz, jaren voordat ze een van de gezichten werd van RTL.

De liefde voor mensen en hun verhalen deed Diana Matroos op toen ze gefascineerd keek naar de programma’s van Sonja Barend. Zoals zij gekke mensen, pionierende mensen of mensen in enorme problemen met open vizier benaderde: wat een wereld ging er dan open. Het duurde even voordat ze zelf in de journalistiek terechtkwam. Na een propedeuse economie besloot Diana cultureel maatschappelijke vorming te studeren, omdat ze met mensen net zo veel had als met cijfers.

Diana Matroos als presentatrice en dagvoorzitter

Daarna kwam de televisie weer terug in haar leven. Eerst als redacteur bij RTL Nieuws, en vanaf 2004 als presentator. In die baan is alles samengekomen: het podium, de dynamiek van het nieuws, de interactie met mensen. Diana Matroos vertelt, stelt vragen en mag hen helpen hun relaas te doen. In 2012 ontdekte ze ook de radio en sindsdien presenteert ze op BNR Nieuwsradio het programma Zakendoen met…

Daarnaast is Diana Matroos dagvoorzitter en presentatiecoach voor boardmembers.

Op zoek naar verhalen

Nog iets te wensen over? Jazeker: Diana wilt ooit een eigenwijs televisieprogramma presenteren waarin ze op zoek gaat naar de verhalen achter bijzondere, gewone en gekke mensen. Dat is haar ultieme droombaan!

Diana Matroos boeken
Diana Matroos boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button