Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dewi Pechler boeken

Dewi Pechler boeken

Dewi Pechler boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dewi Pechler of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dewi Pechler kreeg het artiestenvak met de paplepel ingegoten. Haar vader speelde in een reggae band en Dewi ging op jonge leeftijd al regelmatig mee naar optredens. Haar eerste stappen in de entertainment wereld zette Dewi Pechler direct op een groot en bekend podium, bij de eerste editie van Idols Nederland.

Idols

Tijdens de audities zong ze (a-capella) het nummer ‘Your House’ van Alanis Morisette en ‘Lately’ van Stevie Wonder. Ze ging door naar de Theaterronde en vertolkte daar ‘Don’t you worry ‘bout a thing’ van Stevie Wonder. Daarnaast zong ze een aantal groepsopdrachten en ‘Falling’ van Alicia Keys. Dewi belandde in de live shows, werd finaal in het diepe gegooid, maar presteerde prima. Uiteindelijk wist Dewi het tot de 4e plaats te schoppen. De Idols hype maakte haar van de een op de andere dag niet alleen een erkend zangeres, maar ook een bekende Nederlander.

Eind 2003 kwam het eerste solo album van Dewi Pechler uit, met de titel ‘Know Me’. Hieruit kwamen twee hits voort; ‘Left of Center’ en ‘Amazing’. Daarnaast maakte Dewi ook een duet met de winnaar van Idols 2002, ‘When you walk in the room’. Ook zong ze op het eerste album van Jim (‘Why’) en als achtergrondzangeres op het eerste album van Jamai. ‘Know Me’ haalde een top-5 positie in de Album Top-100 en Dewi Pechler tourde langs grote concertzalen zoals Ahoy, Heineken Music Hall, Paradiso en 013.

Musical HAIR

In 2007 en 2008 speelde Dewi ook mee de Musical HAIR. Ze zong het nummer ‘Aquarius’ en opende daarmee deze bekende musical.

True to my Soul

De CD ‘True to my Soul’ verscheen in 2008, samen met een DVD inclusief de ‘making off’ van de CD. Dewi was overal bij betrokken. Van de album cover tot de volgorde van de liedjes op de CD. Ze nam deze CD op in de huiskamer van haar ouderlijk huis in Friesland, die werd omgebouwd tot studio. Deze intimiteit is terug te horen in de nummers. Het nieuwe album werd gepromoot met een theatertour. In deze shows zong ze zowel eigen materiaal als jazz materiaal aansluitend op haar CD. Hiermee liet Dewi zien dat ze nog meer gegroeid is en haar liefde voor muziek wil aanduiden.

Popstars

Dewi Pechler werd uitgenodigd om bij SBS in het programma Mystery Popstar te laten zien hoezeer ze als artiest was gegroeid. Ze is inmiddels een prachtige volwassen vrouw met een volwassen stemgeluid geworden. Show na show wist ze weer de jury en het publiek in te pakken. En kreeg zij lovende woorden en cijfers over haar zang, performance en uitstraling. Ze schopte het uiteindelijk tot de halve finale.

SOUR!

Nog voor de officiële release bestormde de single ‘Sour’ al de hitlijsten. De muziekindustrie, radiozenders en fans waren erg enthousiast over de single. Het bijbehorende album van Dewi Pechler werd in 2011 uitgebracht.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button