Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Desiree Bastin boeken

Desiree Bastin boeken

Desiree Bastin boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Desiree Bastin of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wie een boodschap heeft voor een ander, wil uiteraard niets liever, dan dat deze boodschap ook daadwerkelijk overkomt. Dat de boodschap echter voor 80% door non-verbale communicatie wordt overgebracht, maakt deze missie niet eenvoudig. Daar komt nog bij dat lichaamstaal zich niet laat verloochenen. Lichaamstaal is te allen tijde eerlijk. Hoe kunnen we er desondanks zeker van zijn dat onze boodschap goed overkomt?
Désirée Bastin leert u het klappen van de zweep en versterkt uw ‘klik’-vermogen. Een vaardigheid die u in iedere situatie voordeel oplevert! Een must voor iedereen die met regelmaat het podium beklimt of presentaties verzorgt.

Désirée Bastin is gestart als logopedist met als specialisatie stemproblemen en alternatieve communicatie. Sinds 1992 is zij daarnaast presentatiecoach, verzorgt zij communicatie- en debattrainingen en is dagvoorzitter bij uiteenlopende bijeenkomsten.

Thema’s: Lichaamstaal en communicatie; Imago en charisma.

U kunt Désirée Bastin boeken als: spreker – dagvoorzitter – discussieleider.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button