Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Der Rudi boeken

Der Rudi boeken

Der Rudi boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Der Rudi of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In december 2000 wordt Der Rudi voor het eerst uitgezonden en het duurt dan niet lang meer of de kreet “Hé, biertje” is van schoolplein tot skipiste te horen. De verovering van Nederland door de ‘foute’ skileraar is een feit.

Olaf Malmberg, zoals Der Rudi in het echt heet, werd gecast voor de Heineken reclame. Hij dacht eigenlijk geen kans te maken omdat er in 3 verschillende landen werd gezocht naar de ultieme foute après skileraar. Toch werd hij het en we kunnen gerust zeggen; met veel succes.

De reclamespot wordt nog regelmatig gedraaid in de bus naar de wintersport oorden. Wilt u ook Der Rudi op uw bijzondere bedrijfsfeest of bij de opening van uw zaak? Wij creëren een act op maat. Der Rudi is een gangmaker. Uniek als overgang van diner naar het feestgedeelte, of als comic relief bij een officiële gelegenheid.

Wij maken in overleg een grootse opkomst (de muziek van de Heinekenspot zwelt aan, het zaallicht gaat uit, spot op de deur, en daar is hij…). Daarna is het dansen met Rudi of meezingen met een après-ski medley, en natuurlijk met Rudi op de foto. Ook biertjes tappen behoort tot de mogelijkheden met Der Rudi als VIP bartender.

De originele Der Rudi is een echte gangmaker voor uw feest en de gasten zullen dan ook snel in de stemming komen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button