Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dennis Weening boeken

Dennis Weening boeken

Dennis Weening boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dennis Weening of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Haagse presentator Dennis Weening begint zijn carrière bij TV West op de reclameafdeling. Door zijn opvallende gedrag wordt hij al snel gevraagd om het jongerenprogramma ‘Westpop’ te presenteren. Zijn verschijning en presentatie skills slaan in no-time aan en hij wordt razend populair in Den Haag en omstreken.

Dennis Weening boeken voor een evenement

Dennis Weening is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Dennis Weening

In 2002 wordt Dennis het gezicht van het opnieuw opgezette Veronica, waar hij bij Kink TV het onderdeel Stennis presenteert. Naast zijn werk bij Veronica begint Dennis in 2003 zijn eigen productiebedrijf. Hiermee zet hij onder andere regionale televisie programma’s op voor TV West, zoals ‘Speel jij op Parkpop?’. Een programma waarbij bands de kans krijgen op een felbegeerde plek op het podium van Parkpop. Verder regisseert Dennis voor verschillende bands, waaronder Within Temptation en Di-rect, reportages zoals tour reports en ‘The making of…’.

Festival presentaties

Naast het regisseren en produceren is Dennis Weening een zeer gewilde presentator op festivals. Zo presenteert hij festivals als Parkpop, Koninginnenach, Beatstad, Lowlands, Paaspop, Noorderslag en Bavaria Open Air. Dennis is zelf ook als muzikant actief in de muziekbranche. Met zijn band Spider Rico maakt hij al snel furore in de underground scène. Hun album ‘Garage Sale’ wordt door de pers zeer lovend ontvangen en op Noorderslag werden zij als één van de hoogtepunten van het festival genoemd. In 2007 besluit de band ermee te stoppen.

In 2005 wordt het plaatje compleet gemaakt wanneer Dennis als presentator wordt gevraagd door de muziekzender MTV. Hier krijgt hij de kans om grote artiesten zoals Coldplay, Nelly Fortado, Moby en Shakira en zijn persoonlijke held Iggy Pop te interviewen. Ook presenteert Dennis nog een jaar lang voor de VPRO op 3FM het radioprogramma 3 voor 12.

Wie is de Mol?

Na 3 jaar met veel plezier bij MTV en 3FM te hebben gewerkt, besluit Dennis om in 2008 weer een volgende uitdaging aan te gaan. Hij wordt gevraagd als deelnemer van het succesvolle programma ‘Wie is de Mol?’. Na acht spannende weken blijkt hij tot grote verrassing van alle kandidaten de Mol zelf te zijn. Nooit eerder wist de Mol zijn medespelers zo op het verkeerde been te zetten als Dennis dat deed!

Muziek- en reisprogramma’s

RTL5 wordt de nieuwe zender waar Dennis vanaf 2008 wekelijks te zien is in het programma RockNation. Hierin gaat hij samen met Edwin Jansen op zoek naar het grootste rocktalent van Nederland. De uiteindelijk overgebleven kandidaten vormen samen de rockband Stereo. Het vertrouwen van RTL5 blijkt groot. Niet alleen wordt Dennis gevraagd als voiceover van het RTL-programma ‘Miss & Mrs. Perfect’, ook mag hij eind 2008 op reis voor het programma RTL Travel.

In 2009 heeft Dennis definitief zijn naam gevestigd bij RTL5. Samen met Klaas van der Eerden en Wytske Kenemans neemt hij de presentatie voor zijn rekening van kijkcijferhit Wipeout. Verder doet Dennis de presentatie van Rude Tube en is hij te zien als presentator van het succesvolle programma So You Think You Can Dance.

Ook wordt de stem van Dennis Weening regelmatig ingezet voor radio- en televisie commercials.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Dennis Weening inhuren als voice-over of presentator

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button