Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dennis Schouten boeken

Dennis Schouten boeken

Dennis Schouten boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dennis Schouten of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dennis Schouten werd in 2016 ontdekt door Powned nadat hij het inmiddels legendarische interview met de ‘Radio Zendamateur’ online zette op zijn YouTube-kanaal ‘Geen Commentaar’. Met zijn spraakmakende video’s veroverde hij in no-time het internet en viel hij direct op in de media. Eva Jinek noemde hem al ‘De Koning van het Straatinterview’.

Dennis Schouten boeken voor een evenement

Dennis Schouten is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Dennis.

Wie is Dennis Schouten

Dennis is een bevlogen verslaggever met het hart op de tong. Zijn kenmerkende manier van interviewen, zijn accent, zijn volhardendheid en zijn jonge leeftijd maken hem tot de nieuwe generatie televisiemakers die opvallen.

Powned en Veronica Inside

Dennis tekende een vast contract bij Powned en maakte naast zijn dagelijkse werk voor de omroep de webserie ‘Dennis in Albufissa’, waarvoor hij zelf de financiering verzorgde. Tijdens zijn samenwerking met Powned was Dennis ook als verslaggever actief voor het TV- en radioprogramma Veronica Inside van Wilfred Genee. In 2020 ontving Veronica Inside de Gouden Radioring, mede door de uitvoerige online campagne van Dennis Schouten. Ter promotie maakte hij samen met Wilfred Genee het nummer met de toepasselijke titel ‘Jij krijgt die ring niet van mij cadeau’.

Toen de radiovariant van Veronica Inside naar de ochtend verhuisde, ging Dennis ook mee. Momenteel is hij twee keer in de week ’s ochtends te horen als hij BN-ers opzoekt en de befaamde Veronica Inside badjas overhandigd.

YouTube-series

Naast zijn televisiewerk heeft Dennis Schouten zich het laatste jaar online snel ontwikkeld. In oktober 2019 begon hij op het online platform van Powned de serie ‘Onrecht’. Hierin helpt hij samen met zijn goede vriend Bram Krikke slachtoffers van onrecht. In 2020 startte Dennis de YouTube-serie ‘Roddelpraat’, samen met oud-politicus Jan Roos. De serie is wekelijks te zien op het platform NieuwNieuws en haalt gemiddeld 100.000 views per week. Dennis is ook zelf als verslaggever te zien op het YouTube-kanaal van NieuwNiews.

Eind 2020 nam Dennis na vier jaar afscheid van Powned. Het is tijd om zijn vleugels uit te slaan en zich verder te ontwikkelen. Achter de schermen werkt hij aan verschillende formats, en binnenkort verschijnt er wederom een nieuwe YouTube-serie.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Dennis Schouten boeken
Dennis Schouten boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button