Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dennis Mulder boeken

Dennis Mulder boeken

Dennis Mulder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dennis Mulder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dennis Mulder is de handige man in diverse klusprogramma’s op TV. Hij werd bekend met Eigen Huis & Tuin en was daarna het gezicht van Klussen met Kijkers en RTL Woon- & Klusmagazine.

Dennis Mulder boeken voor een evenement

Dennis Mulder is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Dennis.

Wie is Dennis Mulder

Dennis Mulder werd geboren in een aannemersfamilie. Vanaf zijn 11e kluste hij er samen met zijn vader lustig op los. Dennis volgde de Land- en Tuinbouwschool en deed daarna een opleiding tot timmerman. Daarnaast werkte hij voor verschillende aannemersbedrijven.

Op zijn 18e verruilde hij zijn hamer voor het werk als roadie bij de Tröckener Kecks. Via een vriendin van zanger Rick de Leeuw kwam Dennis bij IDTV terecht. Eerst was hij decorbouwer, later werkte hij als producer mee aan verschillende producties, zoals Pleidooi en 12 Steden, 13 Ongelukken. Daarna kwam hij in het klusteam van het nieuwe programma Eigen Huis & Tuin.

Klusprogramma’s

Dennis Mulder werd bij SBS6 al snel het gezicht van de klusprogramma’s Klussen met Kijkers en Klussen & Wonen. Na zijn overstap naar RTL werkte hij bij het RTL Woon- & Klusmagazine.

Ondertussen werkt Dennis Mulder ook weer als timmerman. Daarnaast schrijft hij verschillende columns voor zowel gedrukte als online media, treedt hij op als klusexpert en doet hij kleinere presentatie klussen zoals het programma Vrije Tijd TV van Teleac.

Reclamecampagne met Dennis Mulder

Dennis Mulder werkte ook mee aan een commercial voor Kozion kozijnen. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Dennis Mulder boeken
Dennis Mulder boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button