Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Dennis Franke boeken

Dennis Franke boeken

Dennis Franke boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dennis Franke of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het repertoire van Dennis Franke
bestaat uit de beste ‘feestknallers aller tijden’ afgewisseld met swingende patyhits. Uiteraard staan ook zijn eigen hitsingles “Jij bent de zon” en recente feestcafé hit “Angels Rock You” op het repertoire. Een optreden van Dennis Franke is werkelijk een ware happening voor elk publiek dat houdt van feest en gezelligheid.

Dennis Franke staat al bijna zijn hele leven

op het podium. Samen met zijn band De Golfbrekers en zijn huidige partyband Tof! bouwde Dennis Franke een geweldige naam op als rasartiest, entertainer maar vooral als podium’feest’beest. Dennis Franke komt nooit alleen om te zingen maar vooral om een hoop feest en lol te maken. Handen in de lucht en meezingen zul je. Dennis Franke is de gegarandeerde klapper voor elk feest.

De afgelopen 12 jaar is Dennis Franke

louter en alleen met zijn eigen band op tournee geweest. Alle zalen en grote podia heeft Dennis Franke bespeeld. Met zijn huidige band Tof! is hij alle weken kind aan huis in elke feesttent en op elk groot evenement in Nederland.

Vanaf maart 2004 is Dennis Franke ook als solo artiest te vinden op de podia.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button