Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dennie Damaro boeken

Dennie Damaro boeken

Dennie Damaro boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dennie Damaro of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In maart 1988, op 16-jarige leeftijd, begint hij aan zijn eerste zanglessen en zijn carrière neemt een vroege start met een eerste single. In september 1992 leert heel België hem kennen door vier optredens in het populaire TV-programma “Tien om te zien” (VTM).

Intussen weet Dennie zich gesteund door een steeds groter wordende “Vriendenkring”.Door zijn succes als zanger en presentator en zijn vele optredens besluit Dennie zijn verdere carrière professioneel aan te pakken samen met het management Benelux Theater.

2010 moet het jaar van Dennie Damaro worden. Hij zette ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’ (Luc Steeno) op single met een eigentijdse versie en zonder ook maar de minste promotie begint het succesverhaal van dit nummer via de optredens. De vele aanvragen naar de single maar ook naar optredens doet vermoeden dat dit weleens dé grote doorbraak zou kunnen worden!

Wordt beslist vervolgd!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button