Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Denise Jannah boeken

Denise Jannah boeken

Denise Jannah boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Denise Jannah of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Denise Jannah behoort tot de top van de jazz zangeressen. De ‘Dutch Lady of Jazz’ is te boeken met haar eigen kwartet, als duo met haar vaste gitarist Wolf Martini, of als special guest. Een mini concert of intermezzo van Denise Jannah tijdens een borrel of diner is altijd een succes!

Denise Jannah boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Denise Jannah zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Denise Jannah

Begin jaren ’90 is Denise Jannah de eerste Nederlandse muzikant die een platencontract tekent bij het vermaarde Amerikaanse jazzlabel Blue Note, voor maar liefst drie albums. De contra-alt tourt over de hele wereld en staat zeven keer op North Sea Jazz. Ze treedt op voor hoogwaardigheidsbekleders als koningin Beatrix en Prins Claus, prins Willem-Alexander en prinses Máxima, de Surinaamse president Ronald Venetiaan, de Amerikaanse president Bill Clinton en zijn vrouw Hillary Clinton en Nelson Mandela.

Denise Jannah wint twee Edisons, een Golden Orpheus in Bulgarije en de Bata Anastasijević Award tijdens het Nisville Jazz Festival in Servië. In 2009 wordt de zangeres benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Denise Jannah boeken
Denise Jannah boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button